The Lego Ninjago Movie NL online kijken / downloaden: NEDERLANDS GESPROKEN. In dit grote Ninjago-avontuur moet de jonge Lloyd, ook bekend als de Green Ninja, samen met zijn vrienden, die geheime strijders en LEGO Master Builders zijn, in actie komen in de strijd om Ninjago City. Onder leiding van Kung-fu-master Wu, die net zo grappig als wijs is, moeten zij de boosaardige krijgsheer Garmadon verslaan, de Slechtste Kerel Ooit, die toevallig ook nog eens de vader van Lloyd is. - The Lego Ninjago Movie NL
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Lego Ninjago Movie NL
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Lego Ninjago Movie NL

NEDERLANDS GESPROKEN. In dit grote Ninjago-avontuur moet de jonge Lloyd, ook bekend als de Green Ninja, samen met zijn vrienden, die geheime strijders en LEGO Master Builders zijn, in actie komen in de strijd om Ninjago City. Onder leiding van Kung-fu-master Wu, die net zo grappig als wijs is, moeten zij de boosaardige krijgsheer Garmadon verslaan, de Slechtste Kerel Ooit, die toevallig ook nog eens de vader van Lloyd is.
Waardering:
Categorie: Animatie

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!