De Emoji Film (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. In deze...
De Emoji Film

De Emoji Film

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2017 Duur: 1 u 23 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. In deze wereld, Textopolis, heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji's "normaal" te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en van de beruchte codekraker emoji Hackie. Samen gaan ze op "app-vontuur" langs de verschillende apps op de telefoon, elk met hun eigen wilde en grappige wereld, op zoek naar de Code waarmee ze Gene kunnen veranderen.

Popcultuur Avontuurlijk Humoristisch Zelfacceptatie Kleurrijk Moderne Tijd Digitale Wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading