Kleine IJstijd online kijken / downloaden: Een groep vrienden, vroeger allemaal lid van dezelfde band, komt bij elkaar om de as van zanger en bandleider Kas te verstrooien. Op één na zijn ze allemaal iets anders gaan doen en hebben ze hun wilde haren verloren. Voor niet iedereen is het leven gelopen zoals verwacht, maar de reünie belooft als vanouds gezellig en drank overgoten te worden. Totdat één van hen verschijnt met zijn nieuwe, veel te jonge, vriendin. Zij blijkt een nogal ontregelende werking op het gezelschap te hebben en de vriendschap wordt hevig op de proef gesteld. - Kleine IJstijd
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Kleine IJstijd
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Kleine IJstijd

Een groep vrienden, vroeger allemaal lid van dezelfde band, komt bij elkaar om de as van zanger en bandleider Kas te verstrooien. Op één na zijn ze allemaal iets anders gaan doen en hebben ze hun wilde haren verloren. Voor niet iedereen is het leven gelopen zoals verwacht, maar de reünie belooft als vanouds gezellig en drank overgoten te worden. Totdat één van hen verschijnt met zijn nieuwe, veel te jonge, vriendin. Zij blijkt een nogal ontregelende werking op het gezelschap te hebben en de vriendschap wordt hevig op de proef gesteld.
Waardering:
Acteurs: Monic Hendrickx, Johan Heldenbergh, Hannah Hoekstra
Categorie: Drama

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!