Paranormal Activity 2: Daniel en Kristi zijn helemaal in de wolken met hun pasgeboren zoontje, maar een demonische aanwezigheid veranderd hun gelukkige leventje in een afgrijselijke nachtmerrie. Veiligheidscamera's leggen elke minuut van de ijzingwekkende gebeurtenissen vast. Zelfs nog na de verschrikkelijke eindscene houdt Paranormal Activity 2 je in zijn greep...
×
Paranormal Activity 2
Daniel en Kristi zijn helemaal in de wolken met hun pasgeboren zoontje, maar een demonische aanwezigheid veranderd hun gelukkige leventje in een afgrijselijke nachtmerrie. Veiligheidscamera's leggen elke minuut van de ijzingwekkende gebeurtenissen vast. Zelfs nog na de verschrikkelijke eindscene houdt Paranormal Activity 2 je in zijn greep...
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (19)Paranormal Activity 2
Geschreven door: Anoniem
   15-06-2011
Ik vond het lang duren tot de film echt eng werd, en het is een deel 2? Het is juist wat er voor de eerste film gebeurde, beetje vreemde volgorde... Toch vond ik hem best eng en heb ik slecht geslapen... Ik raad hem toch wel aan, omdat je zo meer begrijpt waarom en het verhaal erachter. Ik geef een 6.
Geschreven door: Shailendra
   17-05-2011
Leuke film, alleen deel 1 was veel spannender. Ik had verwacht dat het spannender zou zijn.
Geschreven door: Anoniem
   28-04-2011
Deel 1 vond ik stukken beter. De wending was niet echt te verwachten, maar haalde ook het hele idee van de film naar beneden. Daarnaast was het na het zien van deel 1 niet echt wat nieuws. Niet echt een aanrader dus.
Geschreven door: Anoniem
   20-04-2011
Ik was met m'n vriendin deze film aan het kijken om 3 uur 'snachts en we schrokken ons soms echt dood haha.
Geschreven door: Ina
   24-03-2011
Was niet zo onder de indruk van deze film. Had mijn Moviepoints beter kunnen besteden.
Geschreven door: Stefan
   23-03-2011
Deel 1 nog nooit gezien, maar van deze film liepen de rillingen over mijn lijf. Alleen het einde valt dan een beetje tegen... Verder een superspannende film!!
Geschreven door: Anoniem
   19-03-2011
You love it or hate it. Als je Blair Witch goed vond, dan ga je deze ook zeker goed vinden. Juist door de manier van filmen, is de spanning groter. Stap voor stap wordt de spanning opgebouwd tot een climax. Alleen het eind is wat abrupt. Dat is jammer...
Geschreven door: Anoniem
   16-03-2011
Ik heb best genoten van deze film. Ik heb deel 1 gezien en deze sluit prachtig aan op het eerste deel. Al was het schokeffect een beetje verdwenen uit deze film. Deel 1 blijft toch het beste deel. Maar als je wilt weten hoe het verhaal helemaal afloopt moet je deze zeker ook bekijken. Ik geef het een 7.
Geschreven door: Anoniem
   14-03-2011
Wat een zonde van mijn tijd. Zelfs als slechte film niet eens de moeite waard om te kijken. Geen spanning maar irritatie.
Geschreven door: Anoniem
   13-03-2011
Ik heb eerste film ook gezien en die vond ik wat spanning betreft veel beter. Ik hou er minder van dat er kleine kinderen bij betrokken worden. Naar het zet je wel aan het denken of er wel iets meer is waar we totaal geen benul van hebben.
Geschreven door: Lars
   10-03-2011
Ik vond de film echt super en super spannend!! Ik vloog bijna van me stoel af serieus! Maar diep in je achterhoofd weet je dat het fake is. Maar in werkelijkheid kan dit ook wel weer voorkomen.. Maar wil je even het zweet op je voorhoofd hebben raadt ik je hem zeker aan!
Geschreven door: Suzanne
   10-03-2011
Feit dat bepaalde dingen echt zouden kunnen gebeuren maken het enigszins 'n beetje enger. Enkele kleine schrikmomenten in de film. Verder vond ik de film tegenvallen. Vergelijking met Blair Witch Project is beetje vergezocht, dan is die laatste toch beter. Kijkt vrij makkelijk weg maar had er meer van verwacht.
Geschreven door: mike
   07-03-2011
Er zitten wel een paar schrikmommenten in, verder niet zo heel interessant.
Geschreven door: Anoniem
   02-03-2011
Ik sluit me aan bij de mening dat dit nog slechter dan Blair Witch Project. Schaamteloos amaturistisch met als devies? Zonder budget kun je ook een goede thriller maken? Dit zou zelfs als project op de filmaccademie een vette 'één' krijgen. Zonder talent en zonder budget kun je inderdaad geen goede thriller maken, eerder een DRAMA !
Geschreven door: Anoniem
   28-02-2011
Spannend tot het einde... Net als deel 1.
Geschreven door: Ph
   28-02-2011
Although the story line is pretty much the same as 1, the atmosphere that is generated is just as electric. Like horror movies prior to the IBM generation, the fear is generated in your own mind and is merely catalyzed by what's on the screen in front of you. Of course its a little predictable, but this doesn't detract from the sequence of events as they unfold. A good chiller for any horror buff.
Geschreven door: rene
   27-02-2011
Je moet er van houden... en ik hou er wel van... zet je speakers van je homesurround lekker hoog en dan de sfeer in huis creëren... succes verzekerd.. lekker schrikken.., ook al zit je er op te wachten, toch schrik je. r de jong
Geschreven door: Anoniem
   24-02-2011
Paranormal Activity 1 heb ik nooit gezien maar dit is, na the blair witch project, de slechtste film die ik ooit heb gezien. Op zich zit je de hele film met spanning te kijken maar niet omdat het spannend is maar omdat je elk moment iets engs verwacht. Er gebeurt absoluut niks op een paar kleine gebeurtenissen en heftig bewegende camerabeelden na. Ik kan mezelf helemaal niet vinden in de omschrijving op deze site: 'Zelfs nog na de verschrikkelijke eindscène houdt Paranormal Activity 2 je in zijn greep...' Ik weet niet welke verschrikkelijke eindscène er bedoeld wordt maar we hebben zelfs de aftiteling uitgezeten omdat we verwachtte dat er nog wat zou gebeuren. Ik snap niet dat mensen dit eng vinden. Hang een camera bij mij thuis op en je hebt een betere film!
Geschreven door: Mark
   22-02-2011
Het is altijd erg moeilijk om deel 1 te verslaan, maar het is ze zeker gelukt met deel 2. Het was weer lekker nagelbijten.
Schrijf zelf een review
loading