Snuf de Hond en de IJsvogel (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. In de IJsvogel gaan Tom, Mirjam en Snuf op vaarvakantie. Ze hebben een...
Snuf de Hond en de IJsvogel

Snuf de Hond en de IJsvogel

Avontuur Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 18 min

NEDERLANDS GESPROKEN. In de IJsvogel gaan Tom, Mirjam en Snuf op vaarvakantie. Ze hebben een kajuitzeilboot 'IJsvogel' van Bauke gekregen. Ze ontmoeten twee broers, Jimmy en Niels die van alles stelen wat los en vast zit, daartoe aangespoord door hun vader. Voordat Ton en Mirjam het beseffen, worden ze opgepakt voor de diefstallen van de broers. Dankzij Snuf kunnen ze het politiebureau ontsnappen, want Tom wil gerechtigheid: de echte daders pakken.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Anoniem
super leuke film spanend en snuf cute!!! de acteurs kunnen super acteeren. vooral leo de jong super gedaan net echt allemaal!

Reviews

Bernard
Een spannende film voor jong en oud.
Zeker de moeite om de film te bekijken, met de familie, of met vrienden.
Zeker zijn geld waar.
en Nederlands gesproken!
Anoniem
Een leuke film waar mijn kinderen ademloos naar hebben gekeken. Spannende verhaallijn gebaseerd op het gelijknamige boek van Piet Prins. Tom en Mirjam gaan op vakantie op de boot "De IJsvogel". Door een samenloop van omstandigheden worden zij aangezien voor dieven en ten onrechte belanden ze zelfs in de gevangenis! De cast acteert prima en de film boeit tot aan het eind. Leuk!
Gerrit
Een erg leuke en spannende film voor het hele gezin. De kinderen (6 en 9 jaar) hebben vol spanning gekeken. De spanning blijft de gehele film. Ook zit er nog een goed verhaal in over hoe een veder met zijn kinderen om gaat, en hoe de kinderen hierop reageren. Een aanrader voor het hele gezin die van een beetje spanning houden.
loading