Valerian And The City Of A Thousand Planets (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De intergalactische agenten Valerian en Laureline moeten de orde in het heelal...
Valerian And The City Of A Thousand Planets

Valerian And The City Of A Thousand Planets

Actie Avontuur Sciencefiction 5.97
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:5.1 Jaar:2017 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 12 minuten

De intergalactische agenten Valerian en Laureline moeten de orde in het heelal bewaren. Ze krijgen de opdracht om naar de stad Alpha te reizen: een metropool waar miljoenen wezens uit het hele universum vreedzaam samenleven. Ergens in Alpha huist een duistere kracht die het voortbestaan van de stad én het hele universum bedreigt. In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline een ramp zien te voorkomen.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (2)

5.97/10.0
4
Richard
19-12-2017
Wazige verhaal maar wel mooie special effects... Ik had er meer van verwacht.
8
Geert
15-12-2017
Leuke SF-film met een goed verhaal, leuke SF sfeer en knappe visuals van de hand van Besson. Valerian is een federale agent op een missie gaat die hem meer spanning en info zal geven over een wereld die vroeger bestond en het thuis was van de Muls. Tijdens zijn zoektocht komt hij de waarheid achter een duister verleden. Goeie vaart in het verhaal, sterke visuals en enkele bekende acteurs werken mee alsook een leuke bijrol voor Rihanna. Spanning, humor en een geweten dat voor het goede opkomt zijn de drivers van de film. Aanrader.
loading