Valerian And The City Of A Thousand Planets: De intergalactische agenten Valerian en Laureline moeten de orde in het heelal bewaren. Ze krijgen de opdracht om naar de stad Alpha te reizen: een metropool waar miljoenen wezens uit het hele universum vreedzaam samenleven. Ergens in Alpha huist een duistere kracht die het voortbestaan van de stad Ún het hele universum bedreigt. In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline een ramp zien te voorkomen.
×
Valerian And The City Of A Thousand Planets
De intergalactische agenten Valerian en Laureline moeten de orde in het heelal bewaren. Ze krijgen de opdracht om naar de stad Alpha te reizen: een metropool waar miljoenen wezens uit het hele universum vreedzaam samenleven. Ergens in Alpha huist een duistere kracht die het voortbestaan van de stad Ún het hele universum bedreigt. In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline een ramp zien te voorkomen.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (2)Valerian And The City Of A Thousand Planets
Geschreven door: Richard
   19-12-2017
Wazige verhaal maar wel mooie special effects... Ik had er meer van verwacht.
Geschreven door: Geert
   15-12-2017
Leuke SF-film met een goed verhaal, leuke SF sfeer en knappe visuals van de hand van Besson. Valerian is een federale agent op een missie gaat die hem meer spanning en info zal geven over een wereld die vroeger bestond en het thuis was van de Muls. Tijdens zijn zoektocht komt hij de waarheid achter een duister verleden. Goeie vaart in het verhaal, sterke visuals en enkele bekende acteurs werken mee alsook een leuke bijrol voor Rihanna. Spanning, humor en een geweten dat voor het goede opkomt zijn de drivers van de film. Aanrader.
Schrijf zelf een review
loading