Finding Nemo NL: NEDERLANDS GESPROKEN. Als de avontuurlijke, jonge clownvis Nemo plots ver van huis raakt, gaat zijn bezorgde vader Marlin samen met Dory, een lieve maar nogal vergeetachtige blauwe vis, op een onvergetelijke zoektocht om Nemo weer thuis te brengen. Tijdens hun avonturen komen Marlin en Dory oog in oog te staan met een heleboel te gekke zeebewoners: vegetarische haaien, enorme schilpadden, hypnotiserende kwallen, hongerige zeemeeuwen en nog veel meer.
×
Finding Nemo NL
NEDERLANDS GESPROKEN. Als de avontuurlijke, jonge clownvis Nemo plots ver van huis raakt, gaat zijn bezorgde vader Marlin samen met Dory, een lieve maar nogal vergeetachtige blauwe vis, op een onvergetelijke zoektocht om Nemo weer thuis te brengen. Tijdens hun avonturen komen Marlin en Dory oog in oog te staan met een heleboel te gekke zeebewoners: vegetarische haaien, enorme schilpadden, hypnotiserende kwallen, hongerige zeemeeuwen en nog veel meer.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Finding Nemo NL
Geschreven door: Anoniem
   22-04-2011
Leuke film voor kleine kinderen.
Vroeger moest ik er ook bij huilen haha *faaal*
Geschreven door: Anoniem
   11-03-2011
Prachtige film! Een rasechte klassieker! Heb je hem nog niet gezien? Kijk hem nu! Zo'n gave film over een visje is nog niet vaak vertoont.
Schrijf zelf een review
loading