Blind: Suzanne Dutchman wordt veroordeeld tot een taakstraf voor haar rol in de duistere praktijken van haar man Mark. Als haar straf moet ze schrijver Bill Oakland voorlezen, die zijn zicht is verloren door een auto-ongeluk. De twee krijgen een affaire en Bill herontdekt zijn passie voor het leven en schrijven. Maar Suzanne wordt verscheurd tussen de liefde voor haar minnaar en haar trouw aan haar echtgenoot.
Blind

Blind

Drama Romantiek 6.65
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2016 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 41 minuten
Suzanne Dutchman wordt veroordeeld tot een taakstraf voor haar rol in de duistere praktijken van haar man Mark. Als haar straf moet ze schrijver Bill Oakland voorlezen, die zijn zicht is verloren door een auto-ongeluk. De twee krijgen een affaire en Bill herontdekt zijn passie voor het leven en schrijven. Maar Suzanne wordt verscheurd tussen de liefde voor haar minnaar en haar trouw aan haar echtgenoot.
Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

6.65/10.0
6
Gerard
08-01-2018
Een mooi onderwerp voor een film maar te Amerikaans uitgevoerd vind ik. Demi Moore die als dik vijftig plusser eruit ziet als een plastic pop maakt het niet echt interessant om naar te kijken en het geloofwaardig te maken. Leuke film voor als je echt niets te doen hebt maar voor wat meer diepgang kijk ik toch liever naar echte mensen. Maar ieder zijn smaak.
loading