Anne of Green Gables (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aan het begin van 19de eeuw op Prins Edwardeiland, besluiten Matthew Cuthbert en zijn zus Marilla om een...
Anne of Green Gables

Anne of Green Gables

Familie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 25 min

Aan het begin van 19de eeuw op Prins Edwardeiland, besluiten Matthew Cuthbert en zijn zus Marilla om een weesjongen op te nemen om te helpen op de boerderij. Wanneer ze onverwacht het meisje Anne Shirley toegewezen krijgen, krijgen ze de schrik van hun leven. Anne is een dromer, ver verwijderd van de pragmatische manieren van Marilla. Het is dat het †alleen voor een periode is, dat Marilla instemt in het houden van Anne en alleen als ze uit de problemen blijft.

Hartverwarmend Komisch Weesmeisje Landschappen 19e eeuw Prins Edwardeiland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Shirley
Anne Shirley is een weesmeisje dat tijdelijk opgenomen wordt door Matthew en zijn zus Marilla. Of het tijdelijk is en of permanent wordt moet je zelf maar kijken. Het meisje maakt het leven door haar levendige en fantasievolle manier van kijken, het leven een stuk vrolijker. Dit is de beste verfilming van Anne of Green Gables die ik ooit heb gezien. Echt het kijken waard. Ik heb er echt van genoten. Een dikke 5 sterren waard.

Deze film komt ook voor in:

loading