Anne of Green Gables: Aan het begin van 19de eeuw op Prins Edwardeiland, besluiten Matthew Cuthbert en zijn zus Marilla om een weesjongen op te nemen om te helpen op de boerderij. Wanneer ze onverwacht het meisje Anne Shirley toegewezen krijgen, krijgen ze de schrik van hun leven. Anne is een dromer, ver verwijderd van de pragmatische manieren van Marilla. Het is dat het †alleen voor een periode is, dat Marilla instemt in het houden van Anne en alleen als ze uit de problemen blijft.
×
Anne of Green Gables
Aan het begin van 19de eeuw op Prins Edwardeiland, besluiten Matthew Cuthbert en zijn zus Marilla om een weesjongen op te nemen om te helpen op de boerderij. Wanneer ze onverwacht het meisje Anne Shirley toegewezen krijgen, krijgen ze de schrik van hun leven. Anne is een dromer, ver verwijderd van de pragmatische manieren van Marilla. Het is dat het †alleen voor een periode is, dat Marilla instemt in het houden van Anne en alleen als ze uit de problemen blijft.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Anne of Green Gables
Geschreven door: Shirley
   09-09-2018
Anne Shirley is een weesmeisje dat tijdelijk opgenomen wordt door Matthew en zijn zus Marilla. Of het tijdelijk is en of permanent wordt moet je zelf maar kijken. Het meisje maakt het leven door haar levendige en fantasievolle manier van kijken, het leven een stuk vrolijker. Dit is de beste verfilming van Anne of Green Gables die ik ooit heb gezien. Echt het kijken waard. Ik heb er echt van genoten. Een dikke 5 sterren waard.
Schrijf zelf een review
loading