Frozen (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een lekker dagje op de skipiste eindigt in een ijzingwekkende nachtmerrie voor drie vrienden als ze 's avonds vast...
Frozen

Frozen

Thriller Actie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 30 min

Een lekker dagje op de skipiste eindigt in een ijzingwekkende nachtmerrie voor drie vrienden als ze 's avonds vast komen te zitten in de stoeltjeslift. De opzichter weet niet dat ze er nog zijn als hij de lichten uit doet. Parker, Joe en Dan realiseren zich dat ze vergeten zijn, hoog boven de grond en zonder manier om naar beneden te komen. Daar kijken de wolven al hongerig omhoog. Het weekend is voorbij en de piste zal pas over een week weer open gaan....

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Frozen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Lenny
Echt een HELE spannende film en ook erg goed en realistisch geacteerd! Het verhaal begint leuk en gezellig, maar van lieverlee wordt het allemaal een doffe ellende en vraag je je constant af of de hoofdpersonen hier ooit nog uit gaan komen en vooral HOE! Mega aanrader!!

Reviews

Anoniem
Erg spannend! Angstaanjagend ook, want wat zou jij doen als het jou zou overkomen? Dat is waar ik aan ging denken. Must see!
Anoniem
Spannende film. Mooie opbouw van het verhaal. Moet je zien!
Cees
Deze film is spannend een beetje voorspelbaar maar boeiend van het begin tot het einde.
Een echte aanrader.
mandy
Super, gave, nagelbijterfilm. Absolute aanrader!
Anoniem
Hoewel deze film geen A film is met zenuwslopende momenten, kan ik hem toch aanraden als een onderhoudende film met redelijke acteerprestaties!
Anoniem
Matige film! Het verhaal speelt zich af in een skilift waar 3 jonge mensen vast komen te zitten. Geen al te sterk verhaal, maar best vermakelijk. De oplossingen van de hoofdpersonen zijn wat 'matig' en je ziet al ver van te voren aan komen wat er gaat gebeuren, maar het acteerwerk is niet slecht en de film oke. Vandaar een 6je.
Anoniem
Tja, een beetje een 'Open Water' verhaal. Jongelui komen in gevaarlijke situatie en niemand vermoedt iets dus hulp komt niet of te laat. Dit maal speelt het verhaal zich af in een skilift-situatie. Erg als het je overkomt, maar echt, er zouden intelligentere oplossingen bedacht kunnen zijn. Ook nogal sterk in deze tijd is dat geen van de drie ongelukkigen een mobieltje bij zich heeft. De horror elementen tenslotte vond ik matig maar het acteren was niet slecht. Vandaar 6 van de 10 punten.
loading