Polar Express: NEDERLANDS GESPROKEN. Kom op, slaapkop, klim uit je warme bedje en zet je schrap voor de rit van je leven! Want dit wordt een kerstavond om nooit meer te vergeten... Je zult op- en neer roetsjen over hoge bergen, rijden en glijden langs uitgestrekte ijsvelden, puffen en tuffen over torenhoge bruggen en overheerlijke warme chocolademelk drinken, geserveerd door knotsgekke, zingende obers! Welkom aan boord van The Polar Express! Tom Hanks vertolkt de hoofdrol in deze door Robert Zemeckis geregisseerde familiefilm. Een moderne kerstklassieker die met verbluffende nieuwe animatietechnieken een lekker ouwerwetse en magische kerstsfeer weet op te roepen. "Eerst zien en dan geloven", beweert een geheimzinnige zwerver die met je meereist. Je zult wonderen zien. En je zult ze geloven. Instappen!
×
Polar Express
NEDERLANDS GESPROKEN. Kom op, slaapkop, klim uit je warme bedje en zet je schrap voor de rit van je leven! Want dit wordt een kerstavond om nooit meer te vergeten... Je zult op- en neer roetsjen over hoge bergen, rijden en glijden langs uitgestrekte ijsvelden, puffen en tuffen over torenhoge bruggen en overheerlijke warme chocolademelk drinken, geserveerd door knotsgekke, zingende obers! Welkom aan boord van The Polar Express! Tom Hanks vertolkt de hoofdrol in deze door Robert Zemeckis geregisseerde familiefilm. Een moderne kerstklassieker die met verbluffende nieuwe animatietechnieken een lekker ouwerwetse en magische kerstsfeer weet op te roepen. "Eerst zien en dan geloven", beweert een geheimzinnige zwerver die met je meereist. Je zult wonderen zien. En je zult ze geloven. Instappen!
Details
Regisseurs:Robert Zemeckis
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (9)Polar Express
Geschreven door: Anoniem
   06-04-2014
Geweldige film. Maak niet uit wel jaargetijde je hem ziet. Hij is en blijft goed. Al ruim 10x gezien en er komt zeker een 11e keer
Geschreven door: Anouska
   17-12-2013
Wij vonden de film een beetje langdradig en zijn niet zo heel enthousiast als de meeste mensen hier.
Geschreven door: da
   03-02-2013
Keuze voor deze film was omdat hij voor alle leeftijden was en een hoge waardering heeft. Samen met mijn dochters van 4 en 5 gekeken. Wilde zelf ook mee kijken met 'een leuke film'. Dat is zeker gelukt, de animatievorm is niet mijn smaak je zit toch te kijken hoe ze het gemaakt hebben en dat leidt wel een beetje af. Maar een prachtige film die je ook wel kan kijken als het nog geen kerst is.
Geschreven door: Anoniem
   14-07-2012
Midden in de zomer naar deze kerstflm gekeken maar dat geeft niks, want wat een prachtige film. Zo krijg je echt weer zin in de kerst. En hoe goed is die Tom Hanks getekend, geweldig!
Geschreven door: Gilles
   29-03-2012
Dé mooiste tekenfilm die ik ooit gezien heb geschikt voor alle leeftijden en als het buiten sneeuwt heeft het nog een mooier effect en lijkt het alsof dat die nacht hetzelfde gebeurt met jou!!
Geschreven door: Alex
   06-12-2011
Een hele leuke kerstfilm... Geschikt voor het hele gezin. Magische momenten en ook spannende gebeurtenissen... Heel mooi getekend... bijna echt. Een mooi verhaal met een boodschap, die misschien door kinderen niet echt gesnapt wordt... De film blijft boeien en onze kinderen kijken 'm regelmatig.
Geschreven door: Anoniem
   17-08-2011
Mooie film met prachtige animaties. Echt een aanrader voor de hele familie op een lekker koude winteravond (of zonnige zomeravond).
Geschreven door: Jessica
   25-11-2010
Hele mooie beelden voor een animatiefilm! Een lekkere film om met kerst te kijken. Een mooie gedachte is de rode draad die door de film loopt. Leuk voor zowel kinderen als de ouders.
Geschreven door: Jeroen
   11-11-2010
Heerlijke kerstfilm. Prachtig gemaakt! Echt een topper en direct al een klassieker.
Schrijf zelf een review