The Oath online kijken / downloaden: De toegewijde vader en hoog aangeschreven chirurg Finnur is een gewone man met een gewoon leven, tot zijn dochter een relatie krijgt met de plaatselijke drugsdealer. Anna wordt stapelverliefd en feest maar door met haar vriendje. Wanneer ze dronken op de begrafenis van haar opa verschijnt, neemt Finnur het heft in eigen handen. Wanneer zijn bedreigingen aan het adres van het vriendje niet het gewenste effect hebben, loopt de situatie uit de hand. Hij beseft dat de jongen heel wat gevaarlijker is dan hij eerst had gevreesd. - The Oath
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Oath

De toegewijde vader en hoog aangeschreven chirurg Finnur is een gewone man met een gewoon leven, tot zijn dochter een relatie krijgt met de plaatselijke drugsdealer. Anna wordt stapelverliefd en feest maar door met haar vriendje. Wanneer ze dronken op de begrafenis van haar opa verschijnt, neemt Finnur het heft in eigen handen. Wanneer zijn bedreigingen aan het adres van het vriendje niet het gewenste effect hebben, loopt de situatie uit de hand. Hij beseft dat de jongen heel wat gevaarlijker is dan hij eerst had gevreesd.
Waardering:
Acteurs: Baltasar Kormákur, Hera Hilmar, Joi Johannsson
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!