War for the Planet of the Apes (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In War for the Planet of the Apes worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met...
War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 2 u 14 min

In War for the Planet of the Apes worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken.

Sterke emoties Oorlogsmood Duistere toon Wraakthema Visuele effecten Post-apocalyptisch Dichte bossen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - Making-of
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van War for the Planet of the Apes.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Ronald
Goede film, Mooi gemaakt.
Verhaal gaat verder 15 jaar na de gebeurtenissen van de laatste film en verteld het verhaal over de bijna uitgestorven mens die nog niks geleerd heeft van de geschiedenis, en de apen die in vrede proberen te leven maar gedwongen worden om zich steeds weer te verdedigen tegen de agressie van sommige mensen.
Mooie aangrijpende film met een goed verhaal, zeker de moeite waard om te kijken.

Reviews

Jacqueline
Had van de derde Planet of the Apes meer verwacht, 1 en 2 vond ik beter.
Christophe
Tegenvallend bleitfilmpje!
loading