The Bounty Hunter: Milo Boyd, een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly, op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven.
×
The Bounty Hunter
Milo Boyd, een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly, op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (10)The Bounty Hunter
Geschreven door: Maarten
   11-02-2020
Flinterdun verhaaltje.
Geschreven door: Tim
   13-11-2016
Deze film is misschien wat voorspelbaar,maar zeker en vast een aanrader voor als je eens wilt ontspannen. En de verhaallijn hiervan is gewoon weg simpel en op een of andere manier begrijpbaar. Gewoon kijken dan begrijp je wat ik bedoel, meesterlijk verfilm, geweldige film. Pracht van een komedie.
Geschreven door: Anoniem
   21-10-2011
Film is erg voorspelbaar maar dat maakt hem er niet minder om. Leuke film voor een doordeweekse avond of een regenachtige zondagmiddag. Hij kent z'n grappige momenten maar had er wat meer van verwacht, mede door actrice Jennifer. Toch de moeite waard om eens te kijken. Een leuke, romantische comedy die ook leuk is voor mannen!
Geschreven door: Anoniem
   01-12-2010
verhaal is een beetje voorspelbaar. Jennifer Aniston speelt vrij aardig in deze film en blijft natuurlijk fantastisch om naar te kijken. Al met al een aardige film om op een druilerige zondagmiddag te kijken.
Geschreven door: Anoniem
   28-11-2010
Geen topper, maar leuk genoeg om een keer te kijken. Aniston is goed thuis in dit genre en dat blijkt. Verhaal is dun. Humor en het verhaal variëren van leuk tot voorspelbaar. Best aardig voor een avondje op de bank.
Geschreven door: Aileen
   20-11-2010
Helaas was dit een tegenvaller. Na het zien van de trailer had ik meer verwacht. Té voorspelbaar. Hoef hem maar één keer te zien. Jammer.
Geschreven door: Anoniem
   14-11-2010
Zeker een aanrader als je even een avondje lekker wilt lachen. Hoewel ik het verhaal wel heel grappig vind, mis ik toch wat diepgang. Maar kijk en geniet!
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
Leuke verhaallijn. Echt een avondje lachen. En ook zeker een aanrader.
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
erg leuke film ik heb vaak moeten lachen een echte aanrader
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
leuke film,leuke acteurs,goed gespeeld, vond deze super.
Schrijf zelf een review