The Charnel House online kijken / downloaden: Een oud slachthuis dat al jaren leegstaat wordt omgebouwd tot een luxe appartementencomplex. Meerdere bewoners nemen vol verwachting hun intrek in hun nieuwe woningen. De blijdschap maakt al snel plaats voor iets anders als de bewoners stuk voor stuk geteisterd worden door een duister kwaad, dat al jarenlang gevangen zit in het gebouw. Ze ontdekken dat het gebouw een inktzwarte en niets ontziende geschiedenis kent. - The Charnel House
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Charnel House
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Charnel House

Een oud slachthuis dat al jaren leegstaat wordt omgebouwd tot een luxe appartementencomplex. Meerdere bewoners nemen vol verwachting hun intrek in hun nieuwe woningen. De blijdschap maakt al snel plaats voor iets anders als de bewoners stuk voor stuk geteisterd worden door een duister kwaad, dat al jarenlang gevangen zit in het gebouw. Ze ontdekken dat het gebouw een inktzwarte en niets ontziende geschiedenis kent.
Waardering:
Acteurs: Callum Blue, Nadine Velazquez, Makenzie Moss
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!