Raafje met de Rode Sok online kijken / downloaden: NEDERLANDS GESPROKEN. Brutale Raafje veroorzaakt een regelrechte ramp wanneer hij met zijn zeepkist tegen de voorraadschuur botst, waarin het eten van de dieren in het bos ligt opgeslagen. Wanneer Raafje en zijn vriend Eddie Beer even later een ladder verplaatsen, stort de schuur in. De voorraad eten rolt in de rivier en wordt door het water verzwolgen. De dieren zullen naar de winkel moeten om eten te kopen. De bevers organiseren een zeepkistenrace door het bos. De winnaar krijgt 100 goudstukken. Raafje moet deze race winnen! - Raafje met de Rode Sok
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Raafje met de Rode Sok
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Raafje met de Rode Sok

NEDERLANDS GESPROKEN. Brutale Raafje veroorzaakt een regelrechte ramp wanneer hij met zijn zeepkist tegen de voorraadschuur botst, waarin het eten van de dieren in het bos ligt opgeslagen. Wanneer Raafje en zijn vriend Eddie Beer even later een ladder verplaatsen, stort de schuur in. De voorraad eten rolt in de rivier en wordt door het water verzwolgen. De dieren zullen naar de winkel moeten om eten te kopen. De bevers organiseren een zeepkistenrace door het bos. De winnaar krijgt 100 goudstukken. Raafje moet deze race winnen!
Waardering:
Categorie: Familie
Animatie

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!