Alice in Wonderland: NEDERLANDS ONDERTITELD. Val samen met Alice in het konijnenhol naar beneden voor een fantastisch avontuur. Alice In Wonderland is uitnodigend en magisch, en geeft een verbeeldingsvolle nieuwe draai aan een van de meest geliefde verhalen aller tijden. Alice, nu 19 jaar oud, keert terug naar de bizarre wereld waar ze als kind voor het eerst kwam, en gaat op reis om te achterhalen wat haar ware lot is. Dit Wonderland is een wereld die je fantasie te boven gaat en zoals je nog nooit hebt gezien.
×
Alice in Wonderland
NEDERLANDS ONDERTITELD. Val samen met Alice in het konijnenhol naar beneden voor een fantastisch avontuur. Alice In Wonderland is uitnodigend en magisch, en geeft een verbeeldingsvolle nieuwe draai aan een van de meest geliefde verhalen aller tijden. Alice, nu 19 jaar oud, keert terug naar de bizarre wereld waar ze als kind voor het eerst kwam, en gaat op reis om te achterhalen wat haar ware lot is. Dit Wonderland is een wereld die je fantasie te boven gaat en zoals je nog nooit hebt gezien.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Alice in Wonderland
Geschreven door: Anoniem
   13-06-2010
Alice In Wonderland is kleurrijk, magisch en adembenemend. Ook de acteerprestaties zijn zeer sterk, in een mooi verhaal, dat je laat fantaseren zoals je dat nooit eerder deed.
Schrijf zelf een review
loading