Alice in Wonderland (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Val samen met Alice in het konijnenhol naar beneden voor een fantastisch avontuur....
Alice in Wonderland

Alice in Wonderland

Familie Kids Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 44 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Val samen met Alice in het konijnenhol naar beneden voor een fantastisch avontuur. Alice In Wonderland is uitnodigend en magisch, en geeft een verbeeldingsvolle nieuwe draai aan een van de meest geliefde verhalen aller tijden. Alice, nu 19 jaar oud, keert terug naar de bizarre wereld waar ze als kind voor het eerst kwam, en gaat op reis om te achterhalen wat haar ware lot is. Dit Wonderland is een wereld die je fantasie te boven gaat en zoals je nog nooit hebt gezien.

Fantasierijke wereld Visueel verbluffend Absurdisme Fantasie avontuur Kleurrijke kostuums Victoriaans Engeland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Alice In Wonderland is kleurrijk, magisch en adembenemend. Ook de acteerprestaties zijn zeer sterk, in een mooi verhaal, dat je laat fantaseren zoals je dat nooit eerder deed.
loading