Forrest Gump: Forrest Gump is een man met een laag IQ die desondanks een spectaculair leven leidt. Zonder het zelf te beseffen, inspireert hij mensen, is hij betrokken bij historische gebeurtenissen en behaalt hij succes na succes.
×
Forrest Gump
Forrest Gump is een man met een laag IQ die desondanks een spectaculair leven leidt. Zonder het zelf te beseffen, inspireert hij mensen, is hij betrokken bij historische gebeurtenissen en behaalt hij succes na succes.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (8)Forrest Gump
Geschreven door: Katleen
   20-04-2015
Superfilm! Als je op dit moment reviews aan het lezen bent om te beslissen welke film je gaat zien, dan mag je nu stoppen! Deze moet je echt gezien hebben. Grappige momenten, verdrietige momenten, levenslessen en basiskennis, pijn tegenover blijdschap. Je vindt alles in deze film... voor mij een dikke 10 waard!
Geschreven door: mario
   17-09-2013
Voor iemand die film vooral ziet als breinloos tijdverdrijf bij een goed biertje is dit een stukje hartverwarmende levenservaring die een les geeft. Ook is het eigenlijk geen slechte geschiedenisles. Gewoon het opzoeken van de gebeurtenissen waar Forrest Gump ingeplakt is, is een toer door de VS historie tussen 1950 en 1990. Een aanrader voor ieder die meer dan 2 hersencellen tegen elkaar heeft wrijven.
Geschreven door: Hermen
   19-07-2013
Een van de beste films die ik ooit gezien heb
Geschreven door: Jannie
   08-07-2013
Gisteren de film gezien en wij vonden het eerst heel irritant dat het verhaal gewoon verteld wordt, maar als je langer kijkt is het een erg leuke film. Vond vooral het laatste stukje ook zeer ontroerend. Alleen het eindigde snel wat ik wel jammer vond. Al met al toch een aanrader voor anderen.
Geschreven door: Anoniem
   25-08-2012
Het blijft een leuke en ontroerende film om te zien. Echt een aanrader!
Geschreven door: Susannah
   23-08-2012
Een klassieker die iedereen gezien moet hebben. Geweldig verhaal dat na al die keren nog steeds boeit, gouden levenswijsheden en fantastisch acteerwerk. Niet voor niets zo vaak in de prijzen gevallen en het is natuurlijk de film die Tom Hanks echt op de kaart heeft gezet. Dat je het grootste deel van Forrest Gump's leven ziet, maakt het ook gaaf dat hij zijn verleden zo verwerkt en er op zijn eigen kinderlijke, maar altijd eerlijke en gedreven manier mee omgaat. Die passie is prachtig zichtbaar! Aanrader, dus!
Geschreven door: Anoniem
   22-08-2012
Al eens eerder gezien, maar deze film is zo verschrikkelijk goed dat ik hem nog een keer wou kijken. Tom Hanks speelt een hele goede rol en weet de kijker echt mee te slepen. Als kijker leef je echt mee met de bijzondere hoofdrolspeler. De film loopt in een lekker tempo en je hoeft je geen moment te vervelen. Een echte aanrader, mocht je hem nog niet gezien hebben.
Geschreven door: Nellie
   14-01-2012
Een gouwe ouwe! Heb 'm al een keer gezien maar hij blijft mooi. De afwisseling van humor, romantiek en spanning gecombineerd met schitterende muziek maakt de film van begin tot eind sensationeel!
Schrijf zelf een review
loading