The Godfather Part II (1974) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Michael volgt zijn vader, de machtige maffiabaas Vito Corleone, op. Als Michael een moordaanslag overleeft,...
The Godfather Part II

The Godfather Part II

Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 1974 Duur: 3 u 13 min

Michael volgt zijn vader, de machtige maffiabaas Vito Corleone, op. Als Michael een moordaanslag overleeft, geeft hij tijdelijk de leiding uit handen. Hij vertrekt naar Cuba om uit te zoeken wie hem heeft verraden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Godfather Part II aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
En verder met deel twee van The Godfather. Voor mij de beste van de drie delen! Ik vond het fantastisch hoe de
terugblik op het verleden in het verhaal werd geďntegreerd. Hoe je op deze manier steeds meer te weten krijgt over de jeugd en het leven van meneer Corleone numero 1. Er komt met Robert de Niro nog een grote naam bij in deze film. Verder met deel 3.

Reviews

Anoniem
Blijft een fantastische film. Als je The Godfather I en 2 gezien hebt moet je deel 3 ook gewoon zien. Deze film verveelt geen moment. Super acteerwerk.
Zeker een 8 waard
Anoniem
Goede film met goede kwaliteit beeld en geluid.
loading