The Godfather (1972) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een drugsbaron beraamt een moordaanslag op de machtige maffiabaas Don Corleone. Corleones zoon Michael zint op wraak...
The Godfather

The Godfather

Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 1972 Duur: 2 u 49 min

Een drugsbaron beraamt een moordaanslag op de machtige maffiabaas Don Corleone. Corleones zoon Michael zint op wraak en ontketent een maffiaoorlog. Het oplaaiende geweld heeft grote gevolgen voor zijn hele familie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Godfather aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond het echt een topfilm. Een klassieke maffia film daar hou ik wel van, de rollen zijn ook echt goed gespeeld.

Reviews

Anoniem
The Godfather is en blijft een heel speciale, mooie en tegelijkertijd brutale film. Nadat ik deze film jaren geleden ooit heb gezien, vond ik dat het tijd werd voor een herhaling van de hele reeks. En ik werd weer niet teleurgesteld. Ook jaren later weet deze film mij nog te pakken. Vooral door het goed acteerwerk van al die grote namen, maar ook door de hele sfeer en uiteraard de muziek was ik in no time weer helemaal in de ban. Wel moest ik deze keer dan wel een beetje lachen om de opgezwollen wangen van Brando... Verder met de volgende aflevering!
Anoniem
Blijft een fantastische film. Als je The Godfather I gezien hebt moet je deel 2 ook gewoon zien. Deze film verveelt geen moment. Super acteerwerk van Brando, Pacino, Caan en Duval.
Zeker en 8 waard
Peter
Wij vonden de film saai, erg duistere / sombere beelden en het geluid was uitermate slecht: heel zacht.
Anoniem
Blijft een fantastische film. Als je The Godfather I gezien hebt moet je deel 2 gewoon weg zien. Deze film verveelt geen moment. Super acteerwerk van Brando, Pacino, Caan en Duval.
loading