The Godfather: Een drugsbaron beraamt een moordaanslag op de machtige maffiabaas Don Corleone. Corleones zoon Michael zint op wraak en ontketent een maffiaoorlog. Het oplaaiende geweld heeft grote gevolgen voor zijn hele familie.
×
The Godfather
Een drugsbaron beraamt een moordaanslag op de machtige maffiabaas Don Corleone. Corleones zoon Michael zint op wraak en ontketent een maffiaoorlog. Het oplaaiende geweld heeft grote gevolgen voor zijn hele familie.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (5)The Godfather
Geschreven door: Anoniem
   21-01-2014
Ik vond het echt een topfilm. Een klassieke maffia film daar hou ik wel van, de rollen zijn ook echt goed gespeeld.
Geschreven door: Anoniem
   03-02-2013
The Godfather is en blijft een heel speciale, mooie en tegelijkertijd brutale film. Nadat ik deze film jaren geleden ooit heb gezien, vond ik dat het tijd werd voor een herhaling van de hele reeks. En ik werd weer niet teleurgesteld. Ook jaren later weet deze film mij nog te pakken. Vooral door het goed acteerwerk van al die grote namen, maar ook door de hele sfeer en uiteraard de muziek was ik in no time weer helemaal in de ban. Wel moest ik deze keer dan wel een beetje lachen om de opgezwollen wangen van Brando... Verder met de volgende aflevering!
Geschreven door: Anoniem
   04-01-2012
Blijft een fantastische film. Als je The Godfather I gezien hebt moet je deel 2 ook gewoon zien. Deze film verveelt geen moment. Super acteerwerk van Brando, Pacino, Caan en Duval.
Zeker en 8 waard
Geschreven door: Peter
   16-07-2011
Wij vonden de film saai, erg duistere / sombere beelden en het geluid was uitermate slecht: heel zacht.
Geschreven door: Anoniem
   08-02-2011
Blijft een fantastische film. Als je The Godfather I gezien hebt moet je deel 2 gewoon weg zien. Deze film verveelt geen moment. Super acteerwerk van Brando, Pacino, Caan en Duval.
Schrijf zelf een review
loading