My Sister's Keeper (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De elfjarige Anna Fitzgerald is verwekt om als donor te dienen voor haar aan leukemie lijdende zus maar die...
My Sister's Keeper

My Sister's Keeper

Drama
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 45 min

De elfjarige Anna Fitzgerald is verwekt om als donor te dienen voor haar aan leukemie lijdende zus maar die uiteindelijk het recht opeist om zelf over haar lichaam te beslissen. Deze zelfstandige keuze kan de Fitzgeralds uit elkaar drijven. Maar misschien is het de eerste stap naar een overwinnend besef van trouw, waardigheid en de betekenis van familie.

Verhaalvertelling Emotionele climax Dramatische toon Medische ethiek Flashback techniek Ziekenhuisscènes

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ongetwijfeld is My Sister's Keeper één van de beste films die ik ooit gezien heb. Het verhaal grijpt een ieder aan, ook mensen die niet van dit genre houden. Alle acteurs hebben echt een knap staaltje acteerwerk neer gezet, uitermate goed. De film is ook totaal niet voorspelbaar en dat is zeker ook een pluspunt. Ik raad iedereen aan om deze film te kijken en vergeet daarbij je zakdoekjes niet! Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die het droog kunnen houden tijdens deze film, daar hoef je echt geen vrouw voor te zijn. Een dikke, vette 10!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Een hele mooie en rakende film. Goede cast die ook hun rollen uitstekend vervullen. Ik heb heel lang niet een film gezien die zo treffend kan zijn. De wil dat iemand beter wordt is soms zo groot dat je de rest uit het oog verliest! Een hele mooie en realistische film. Een aanrader voor iedereen en met name voor mensen die niet weten hoe het is om te verliezen!!
Lotte
Ik heb met deze film wel even een paar traantjes gelaten... Wat een geweldige, mooie, inspirerende, en sterke film! Zo'n film grijpt je erg aan... En je blijft erover nadenken. Erg goed gemaakt, ook Cameron Diaz speelt in deze film erg sterk. Heb hem nu thuis op dvd, dit is een film die behoort tot mijn categorie: wil ik graag weer zien! Dikke 10 :)
Anoniem
Super mooie film en een heel mooi verhaal. Ik vond het echt aangrijpend en heel zielig, ik moest er echt van huilen. Het mooie vond ik hoe dat meisje een vriendje kreeg en hoe je zag hoe hun eigenlijk allebei dood gingen.
Priscilla
Aangrijpend verhaal met een verrassend einde. Echt weer een film waarbij je in eerste instantie op het verkeerde been wordt gezet, maar in dit geval voelt het juist goed aan, omdat er sympathie voor Anna gewekt wordt. Wanneer de waarheid aan het licht komt, is hier ook zeker begrip voor te vinden. Goed acteerwerk, van zowel de volwassen als jeugdige acteurs. Zeker een aanrader, maar wees wel voorbereid op een zwaar verhaal.
Anoniem
Een prachtig verhaal dat je tot tranen brengt, alsof je alleen op de wereld bent. Het verhaal is prachtig geschreven en erg confronterend, maar wordt geen moment langdradig. Daarbij een geweldige acteerpresentatie van Cameron Diaz, die je normaliter niet op deze manier ziet.
loading