Austin Powers: International Man of Mystery (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Austin Powers; overdag een trendy modefotograaf in het swingende Londen van de jaren...
Austin Powers: International Man of Mystery

Austin Powers: International Man of Mystery

Komedie Actie 7.00
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:1997 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 31 minuten

Austin Powers; overdag een trendy modefotograaf in het swingende Londen van de jaren 60, 's nachts een gevreesde geheim agent van de Britse Geheime Dienst. Met zijn spannende fluwelen pakken, zijn hippe bril en zijn ongekende charmes windt hij elke vrouw zonder enige moeite om zijn vinger. Wanneer Austins gedoodverfde vijand, Dr. Evil, zich in laat vriezen en met een raket de lucht in laat schieten, aarzelt Austin geen moment om zijn voorbeeld te volgen. Als Dr. Evil na 30 jaar terugkeert, roept de Britse Geheime Dienst de hulp in van de enige man die de wereld kan redden: Austin Powers. Gedreven zet hij zijn onnavolgbare charmes en looks in om zowel de boeven te pakken als de vrouwen in te palmen. Maar de tijd van Love and Peace is veranderd in een tijd van CD's, draagbare computers en... safe seks. Een hilarische klopjacht is het.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (2)

7.00/10.0
8
Anoniem
26-03-2013
Ondanks dat ik de film al vaak heb gezien, blijft hij leuk. De onderbroekenlol, de namen die klinken als geslachtsdelen, de bekende acteurs en actrices die een klein rolletje hebben, het blijft grappig om naar te kijken. Deel 2 en 3 blijven ook nog steeds leuk.
8
mario
23-05-2011
Het heeft jaren geduurd voor ik deze film eindelijk eens volledig bekeken heb. Clips en snippertjes, ja. Onderbroekenhumor van de bovenste plank, spy-movie clichés aan mach 2 en een stortvloed van visuele gags die echt de verbeelding aan de slag laten gaan. Ideale film om met maten te bekijken. Lachkramp gegarandeerd.
loading