King Arthur (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Arthur is een aarzelende leider die niets liever wil dan BrittanniŽ verlaten en naar de stabiliteit van Rome...
King Arthur

King Arthur

Actie Oorlog Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 2 u 1 min

Arthur is een aarzelende leider die niets liever wil dan BrittanniŽ verlaten en naar de stabiliteit van Rome terugkeren. Maar voordat hij mag vertrekken, leidt een laatste opdracht hem en zijn ruiters - Lancelot, Galahad, Bors, Tristan, Dagonet en Gawain - verder van zijn doel af. BrittanniŽ heeft een koning nodig, die het volk kan verenigen om het land tegen de binnenvallende Saksen te verdedigen. Onder begeleiding van zijn vroegere vijand Merlijn, de mooie en moedige Guinevere, zal Arthur de kracht moeten vinden om het tij te doen keren en BrittanniŽ weer terug te geven aan haar oorspronkelijke bewoners.

Epische gevechten Grimmige sfeer Realistisch Historische fictie Zwaardgevechten Romeins BrittanniŽ Hadrian's Wall

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
patrick
Niet zo'n leuke film vind ik, maarja. Sommige vinden hem wel leuk, maar ik niet zo. Ik geef de film toch het cijfer 9 omdat ik het toch goed vind gemaakt.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Cobie
Een vertolking van een van de versies over de held Arthur. Een wat onwaarschijnlijk verhaal qua overwinningen. Een film die wat langdradig werd aan het eind. Een eind dat ook nog voorspelbaar was. Al met al wat tegenvallend.
loading