King Arthur: Arthur is een aarzelende leider die niets liever wil dan BrittanniŽ verlaten en naar de stabiliteit van Rome terugkeren. Maar voordat hij mag vertrekken, leidt een laatste opdracht hem en zijn ruiters - Lancelot, Galahad, Bors, Tristan, Dagonet en Gawain - verder van zijn doel af. BrittanniŽ heeft een koning nodig, die het volk kan verenigen om het land tegen de binnenvallende Saksen te verdedigen. Onder begeleiding van zijn vroegere vijand Merlijn, de mooie en moedige Guinevere, zal Arthur de kracht moeten vinden om het tij te doen keren en BrittanniŽ weer terug te geven aan haar oorspronkelijke bewoners.
×
King Arthur
Arthur is een aarzelende leider die niets liever wil dan BrittanniŽ verlaten en naar de stabiliteit van Rome terugkeren. Maar voordat hij mag vertrekken, leidt een laatste opdracht hem en zijn ruiters - Lancelot, Galahad, Bors, Tristan, Dagonet en Gawain - verder van zijn doel af. BrittanniŽ heeft een koning nodig, die het volk kan verenigen om het land tegen de binnenvallende Saksen te verdedigen. Onder begeleiding van zijn vroegere vijand Merlijn, de mooie en moedige Guinevere, zal Arthur de kracht moeten vinden om het tij te doen keren en BrittanniŽ weer terug te geven aan haar oorspronkelijke bewoners.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)King Arthur
Geschreven door: patrick
   28-02-2011
Niet zo'n leuke film vind ik, maarja. Sommige vinden hem wel leuk, maar ik niet zo. Ik geef de film toch het cijfer 9 omdat ik het toch goed vind gemaakt.
Geschreven door: Cobie
   16-02-2011
Een vertolking van een van de versies over de held Arthur. Een wat onwaarschijnlijk verhaal qua overwinningen. Een film die wat langdradig werd aan het eind. Een eind dat ook nog voorspelbaar was. Al met al wat tegenvallend.
Schrijf zelf een review
loading