Star Trek: Kirk en Spock ontmoeten elkaar op de Starfleet Academy en maken met de USS Enterprise hun eerste ruimtereis. Ze gaan de strijd aan met de wraakzuchtige Nero, die de Federatie wil vernietigen.
2009

Star Trek

Bekijk reviews (12)
122 min Taal: Engels Ondertiteling: Nederlands | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Actie Sciencefiction Kirk en Spock ontmoeten elkaar op de Starfleet Academy en maken met de USS Enterprise hun eerste ruimtereis. Ze gaan de strijd aan met de wraakzuchtige Nero, die de Federatie wil vernietigen. meer filminformatie
Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 juni 2021
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Star Trek
Kirk en Spock ontmoeten elkaar op de Starfleet Academy en maken met de USS Enterprise hun eerste ruimtereis. Ze gaan de strijd aan met de wraakzuchtige Nero, die de Federatie wil vernietigen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (12)Star Trek
Geschreven door: Anoniem
   14-05-2014
Goede film, nog beter dan deel 1. Mooie effecten, mooie decors. Cast speelt ook erg goed. Aanrader om te kijken
Geschreven door: Junita
   27-12-2013
Wij vonden dit een hele geslaagde film over hoe de series begonnen. De actie is volop aanwezig. De special effects zijn zelfs heel goed. Het verhaal is ook vrij boeiend maar niet geweldig. De spanning is wel aanwezig. De acteurs maken er een geslaagd geheel van. Wij geven de film een acht.
Geschreven door: Anoniem
   31-08-2013
Goede film, als kind al naar de series gekeken. Nu dus hoe het begon.
Geschreven door: Nicole
   28-06-2013
Vond het een verrassende en geweldige film. Een super remake van het ontstaan van de 'Star Trek'-personages en -series! Acteurs Chris Pine (Kirk) en Zachary Quinto (Spock) zetten een erg goede personage neer. De film is boeiend, spannend en de filmset, graphics, special effects zijn perfect en mooi in beeld gebracht. Het ziet er allemaal er reëel uit, vooral de ruimteschippen en vechtscènes in de ruimte. Zou erg leuk zijn als er van deze personages/acteurs ook een remake-serie was/kwam (nu heb ik mij daar ook nog niet in verdiept)? Hoewel ik eigenlijk niet van Star Trek houd ben ik toch na het zien van deze waanzinnige film helemaal om, ga zeker de series kijken. Voor de echte liefhebbers van Star Trek en Science Fiction zeker een aanrader. Voor mij een Top film!!
Geschreven door: Anoniem
   16-06-2013
Goede startup van de serie Star Trek, mooie karakters en een spannend verhaal waar de Trekkies aan hun trekken komen! Ik heb genoten van deze film.
Geschreven door: Anoniem
   29-05-2011
Ik vond het een goede film. Normaal ben ik niet zo voor dit soort remakes(Miami Vice/A-team), maar deze was goed.
Geschreven door: Anoniem
   18-05-2011
Star Trek in een modern jasje. Het was wel aardig, maar meer niet. Het eerste uur boeit nog redelijk, de onderlinge vijandigheid en de humor tussendoor. Daarna is het toch wat minder. Het verhaal stelt ook weinig voor. Visueel wel mooi.
Geschreven door: JOHN
   12-12-2010
Een goede Science Fiction Film.
Geschreven door: Anoniem
   21-11-2010
Leuke knipoog naar star trek van toen, de cast is geweldig, acteerwerk fantashtish, en de fx zijn mind boggling! Zelf voor iemand die al veertig jaar trek fan is een geweldige kijk-belevenis.Zelfs de trek humor is bewaard gebleven.. Gene Rodenberry zou trots zijn geweest. EEN ABSOLUTE AANRADER !!
Geschreven door: Tim
   09-11-2010
Leuke film voor een rustig avondje op de bank zonder na te hoeven denken. Ze hebben een paar leuke plots bedacht om links met voorgaande star treks te leggen. Acteerwerk en camerawerk (inclusief special effects) zit goed in elkaar. Alleen heeft de film niet echt diepgang. Er wordt snel over gebeurtenissen heen gevlogen zonder dat er echt naartoe wordt gewerkt. Tegelijkertijd staat de film niet bol van de actie. Op de één of andere manier hebben ze het voor elkaar gekregen om op beide gebieden de plank net mis te slaan. Ook worden problemen tussen verschillende soorten (species) nauwelijks aangehaald.
Geschreven door: Romano
   22-01-2010
Geweldig genoten, om maar eens met een bekend reclamespotje in huis te vallen. Als 'liefhebber', ben geen echte Trekkie, van de reeks Star Trek's, ben ik natuurlijk enigzins bevooroordeeld, maar toch is het geweldig om te zien hoe de karakters tot leven worden gewerkt door deze acteurs. Het is ook lastig om van achter naar voren te werken, we zijn bekend geworden met de volwassen karakters, hun streken en uitdrukkingen. Vooral bij McCoy (Bones) is het geweldig om te zien hoe deze acteur (Karl Urban)de karakter trekken overneemt, als je je ogen dicht doet dan hoor je McCoy. Wat ik dus eigenlijk probeer te zeggen, ben je fan van de originele Star Trek en ben je bang dat deze film daar afbreuk aandoet? Dan is daar geen reden toe, de film is een feest van herkenning en doet de 'ouwe' cast alleen maar eer aan, dat de enigzins lispende Leonard Nimoy, zal de ouderdom ,lees, kunstgebitje zijn, erin speelt moet eigenlijk al voldoende zijn voor de echte fans, voor iedereen die gewoon fan is, kijken, en voor alle anderen zit er genoeg actie en verhaal in om een leuke avond kijkplezier te hebben. En hou je echt niet van SF, kijk dan wat anders. Dus enigzins bevooroordeeld, een dikke negen. Olaf
Geschreven door: Anoniem
   03-01-2010
Niet slecht maar ook niet goed. Is gelukkig wel wat menselijker in de zin van dat het niet allemaal moraalridders zijn, maar verder is het allemaal vrij middelmatig
Schrijf zelf een review
loading