Kicks online kijken / downloaden: Deze visueel rijke film met een soundtrack van klassieke hiphopartiesten vertelt het verhaal van de 15-jarige Brandon die zijn zinnen heeft gezet op de mooiste sneakers ter wereld. Hij wil ontsnappen aan de werkelijkheid waarin hij klein en arm is en door iedereen wordt gepest. Maar als hij de schoenen eindelijk heeft, wordt hij in elkaar geslagen door een nietsontziende bendeleider die zijn schoenen inpikt. Daarop wil Brandon bewijzen dat hij een man is, en samen met zijn twee beste vrienden begint hij aan een gevaarlijk avontuur waarbij niets zo eenvoudig is als het lijkt. - Kicks
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Kicks

Deze visueel rijke film met een soundtrack van klassieke hiphopartiesten vertelt het verhaal van de 15-jarige Brandon die zijn zinnen heeft gezet op de mooiste sneakers ter wereld. Hij wil ontsnappen aan de werkelijkheid waarin hij klein en arm is en door iedereen wordt gepest. Maar als hij de schoenen eindelijk heeft, wordt hij in elkaar geslagen door een nietsontziende bendeleider die zijn schoenen inpikt. Daarop wil Brandon bewijzen dat hij een man is, en samen met zijn twee beste vrienden begint hij aan een gevaarlijk avontuur waarbij niets zo eenvoudig is als het lijkt.
Waardering:
Acteurs: Jahking Guillory, Christopher Jordan Wallace, Christopher Meyer
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!