Terminator Salvation (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een post-apocalyptische wereld waarin de robot-overheersers aan de macht zijn, probeert rebellenleider...
Terminator Salvation

Terminator Salvation

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 50 min

In een post-apocalyptische wereld waarin de robot-overheersers aan de macht zijn, probeert rebellenleider John Connor, een verzetsleger te organiseren tegen het superieure Skynet. Hij moet echter eerst zijn eigen vader, Kyle Reese proberen te redden. De toekomst die hij voorzag wordt veranderd door de komst van Marcus Wright een geheimzinnige vreemdeling. Samen trekken ze ten strijde tegen Skynet.

Actiescènes Post-apocalyptisch Actievol Mens versus machine Speciale effecten 2018 Los Angeles ruïnes

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Arjan
ik vond dit het beste deel wat er is gemaakt, 1 en al aktie, echt een super film. en voor de prijs van 2,99 is dit toch helemaal te gek.
ben benieuwd naar deel 5, komt dit jaar uit (2015)
en zal denk ik toch weer een knaller worden

Reviews

Nicole
Deze vierde reeks uit de Terminator-films vind ik toch wel een van de beste, hoewel ik de vorige ook erg goed vind.
Als tip: je kunt het beste alle vier de films kijken, dan krijg je toch een beter geheel en is het verhaal beter te begrijpen. Ook al besluit je dit niet te doen en gelijk Terminator Salvation te kijken, zal je daar zeker ook genoeg voldoening uit halen.
John Connor (Christian Bale) en Marcus Wright (Sam Worthington) zetten een erg goed personage neer. En ook Arnold Schwarzenegger zien we even terug in een kleine bijrol.
De verhaallijn zit goed in elkaar, is spannend, spectaculair, vol actie, diepgang en mooie special en visual effects. Skynet (de machines/robots etc.) hebben inmiddels de wereld overgenomen, alleen een handje vol mensen die in het verzet zitten nemen het nog op tegen de machines, waarin John Connor (nog steeds) een belangrijke rol speelt.
Noodgedwongen moet hij samenwerken met Marcus (half mens/half robot), om Kyle Reese, een belangrijk persoon voor de toekomst, te redden uit een Fabriek van Skynet. Hoe dit afloop dat verklap ik natuurlijk niet.
In ieder geval is mijn persoonlijke mening dat dit een waanzinnige goede en ruige film is met een goede cast en mooie beelden, en ik hoop dat er nog een vervolg op gaat komen. Vond hem zeker de moeite waard om gekeken te worden.
Romano
De vierde Terminator alweer, wat lijkt de eerste toch lang geleden. En dat klopt, 1984, om precies te zijn en de tijd heeft niet stil gestaan, het ene visuele hoogstandje na het andere wisselen elkaar af, en daar moet de film het eigenlijk toch wel een beetje van hebben, het verhaal dat kennen we nu onderhand wel, alleen door de manier waarop we door de tijdslijn gaan met de vier films, moet je zo nu en dan even nadenken, van hoe zat dat ook alweer, en dan komen we gelijk bij het euvel. De naam doet je laten vermoeden dat dit een op zich zelf staand verhaal is, dus geen Terminator 4: Salvation, nu kun je deze film inderdaad bekijken, zonder voorgaande delen te hebben gezien, en dan moet je het voornamelijk doen met schitterende beelden, want het verhaal gaat dan aan je voorbij.

Heb je voorgaande delen gezien, dan word het dus een feest van herkenning, of niet. Maar dat mag je zelf beoordelen, ik geef alleen MIJN mening, lijkt het je een leuke film gewoon kijken, en vind je halverwege er niks aan, schrijf een review, vind je hem wel leuk, dan mag je natuurlijk ook een review schrijven.

Mooie beelden dus, leuke wendingen, geschikt voor een avondje actie en veel rondslingerende kogelhulzen, gemiddeld, dus een 6.

Olaf
jaap
gewoon een zes
Anoniem
redelijke film
Esther
spannende film van begin tot eind.
loading