The Virgin Suicides (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een rustig en conservatief stadje in het Amerika van de jaren '70 leven de knappe, maar mysterieuze...
The Virgin Suicides

The Virgin Suicides

Drama
Taal: Engels Jaar: 1999 Duur: 1 u 33 min

In een rustig en conservatief stadje in het Amerika van de jaren '70 leven de knappe, maar mysterieuze Lisbon-zusjes. Wanneer één van de meisjes zichzelf van het leven berooft, zet zij met deze dramatische daad het leven van de hele familie op zijn kop. Meer en meer sluit de familie zich af van de buitenwereld, totdat de meisjes zelfs het huis niet meer uit mogen. Terwijl hun buurjongens een laatste poging ondernemen om de meisjes uit hun isolement te redden, escaleert de situatie volkomen. Vijfentwintig jaar later zijn de jongens de Lisbon-zusjes nog steeds niet vergeten. Hun fascinatie duurt voort. Ze proberen alsnog het raadselachtige verhaal achter de zelfmoorden aan de hand van dagboekfragmenten en brieven te reconstrueren.

Mysterieus Tragisch Zelfmoord Dromerige sfeer Jaren '70 Conservatief stadje

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 4:3

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading