All The King's Men: Willi Stark (Sean Penn) is een energieke plattelandsadvocaat die zich een weg naar de top vecht. Stark speelt alle politieke spelletjes mee en wordt op die manier een erg machtig man. Hij maakt schaamteloos misbruik van zijn charme en wordt een woeste dictator die over lijken gaat. Maar helaas voor Stark komt hoogmoed voor de val... Dit is het verhaal van een bescheiden man die terechtkomt in een allesvernietigende wervelwind van corruptie en verraad. Gebaseerd op het boek van Robert Penn Warren die in 1946 een Pulitzer Prijs won.
×
All The King's Men
Willi Stark (Sean Penn) is een energieke plattelandsadvocaat die zich een weg naar de top vecht. Stark speelt alle politieke spelletjes mee en wordt op die manier een erg machtig man. Hij maakt schaamteloos misbruik van zijn charme en wordt een woeste dictator die over lijken gaat. Maar helaas voor Stark komt hoogmoed voor de val... Dit is het verhaal van een bescheiden man die terechtkomt in een allesvernietigende wervelwind van corruptie en verraad. Gebaseerd op het boek van Robert Penn Warren die in 1946 een Pulitzer Prijs won.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)All The King's Men
Geschreven door: Anoniem
   08-01-2012
De film zit wel goed in elkaar en Sean Penn laat zich van een stevige kant zien. Ik ben er alleen niet over uit of ik de film nu wel of niet goed vind. Zoals omschreven, dat krijg je ook wel in beeld, maar voor mij niet overtuigend denk ik. Twijfelachtige film wat mij betreft. Voor Sean Penn fans wel een Must See. Kunnen we de film "Milk" dan aub ook op de huurlijst krijgen? Een 6 van mij voor deze film.
Schrijf zelf een review
loading