The Skeleton Key: Caroline is een jonge verpleegster die wordt ingehuurd om voor de zieke echtgenoot van een oude vrouw te zorgen in een vervallen plantage huis net buiten New Orleans. Caroline raakt al gauw in de ban van het mysterieuze en geheimzinnige gedrag en gaat op onderzoek in het huis, waarbij ze gebruik maakt van een loper om alle deuren te openen. Maar het dodelijke en angstaanjagende geheim op zolder had ze maar beter nooit kunnen ontdekken.
×
The Skeleton Key
Caroline is een jonge verpleegster die wordt ingehuurd om voor de zieke echtgenoot van een oude vrouw te zorgen in een vervallen plantage huis net buiten New Orleans. Caroline raakt al gauw in de ban van het mysterieuze en geheimzinnige gedrag en gaat op onderzoek in het huis, waarbij ze gebruik maakt van een loper om alle deuren te openen. Maar het dodelijke en angstaanjagende geheim op zolder had ze maar beter nooit kunnen ontdekken.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)The Skeleton Key
Geschreven door: Priscilla
   06-12-2010
Heb deze film al meerdere malen gezien, maar hij blijft keer op keer verbazen. Het hele verhaal is opgebouwd uit raadsels die in een klap duidelijk worden naarmate de film vordert. Het einde valt ietwat tegen, maar bij een film als deze kun je zo'n einde ook wel verwachten. Enorm goede film voor de liefhebbers van raadselachtige motieven!
Schrijf zelf een review
loading