The Great Wall (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter...
The Great Wall

The Great Wall

Actie 7.27
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2016 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 39 minuten

The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld, de Chinese muur, de mensheid beschermt. William, een Europese huursoldaat, is samen met zijn kompaan op zoek naar een krachtig wapen als ze gevangen worden genomen door het Chinese leger. Vervolgens raken ze verzeild in een oorlog tegen monsters die het bestaan van China bedreigen. William moet kiezen: zich in de strijd mengen of zijn oorspronkelijke zoektocht voortzetten.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

The Great Wall: Making of

Bekijk hier bonus content van The Great Wall.

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

7.27/10.0
8
Geert
06-06-2017
Leuke avonturen-film. Matt Damon en zijn kompanen zijn op zoek naar het zwarte poeder: buskruit. Ze worden constant achtervolgd door bendes tot ze op een grote muur stuiten: de chinese muur. Ze worden gearresteerd en komen al snel te weten waarom de muur werd gebouwd. Aan hun de keuze om te blijven en mee te strijden. De film heeft een beetje van alles, goede actie en vechtscènes, knap in beeld gebrachte legers, leuk ouderwets verhaal, humor en buiten Damon en Dafoe geen bekende acteurs, een verademing. De chinese stijl met legendes en speciale wapens en gevechten worden in ere gehouden.
loading