The Great Wall: The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld, de Chinese muur, de mensheid beschermt. William, een Europese huursoldaat, is samen met zijn kompaan op zoek naar een krachtig wapen als ze gevangen worden genomen door het Chinese leger. Vervolgens raken ze verzeild in een oorlog tegen monsters die het bestaan van China bedreigen. William moet kiezen: zich in de strijd mengen of zijn oorspronkelijke zoektocht voortzetten.
×
The Great Wall
The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld, de Chinese muur, de mensheid beschermt. William, een Europese huursoldaat, is samen met zijn kompaan op zoek naar een krachtig wapen als ze gevangen worden genomen door het Chinese leger. Vervolgens raken ze verzeild in een oorlog tegen monsters die het bestaan van China bedreigen. William moet kiezen: zich in de strijd mengen of zijn oorspronkelijke zoektocht voortzetten.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (1)The Great Wall
Geschreven door: Geert
   06-06-2017
Leuke avonturen-film. Matt Damon en zijn kompanen zijn op zoek naar het zwarte poeder: buskruit. Ze worden constant achtervolgd door bendes tot ze op een grote muur stuiten: de chinese muur. Ze worden gearresteerd en komen al snel te weten waarom de muur werd gebouwd. Aan hun de keuze om te blijven en mee te strijden. De film heeft een beetje van alles, goede actie en vechtscènes, knap in beeld gebrachte legers, leuk ouderwets verhaal, humor en buiten Damon en Dafoe geen bekende acteurs, een verademing. De chinese stijl met legendes en speciale wapens en gevechten worden in ere gehouden.
Schrijf zelf een review