Superhero Movie: Rick Riker wordt gepest op school, maar wanneer hij tijdens een schooluitstapje gebeten wordt door een genetisch gemanipuleerde libelle, krijgt de sullige loser ineens superkrachten. Kon hij ze nou ook maar gebruiken! Dat zou wel handig zijn nu superschurk Hourglass de wereld bedreigt. Geholpen door zijn oom Albert (Leslie Nielsen) weet Rick zijn krachten onder controle te krijgen en uit te groeien tot een superheld. Maar hoeveel superhelden zijn er nodig om de wereld te redden? In deze hilarische komedie van de makers van Scary Movie en The Naked Gun worden bijna alle superheldenfilms van de laatste jaren op de hak genomen, waaronder Spider-Man, The X-Men, Batman en The Fantastic Four.
×
Superhero Movie
Rick Riker wordt gepest op school, maar wanneer hij tijdens een schooluitstapje gebeten wordt door een genetisch gemanipuleerde libelle, krijgt de sullige loser ineens superkrachten. Kon hij ze nou ook maar gebruiken! Dat zou wel handig zijn nu superschurk Hourglass de wereld bedreigt. Geholpen door zijn oom Albert (Leslie Nielsen) weet Rick zijn krachten onder controle te krijgen en uit te groeien tot een superheld. Maar hoeveel superhelden zijn er nodig om de wereld te redden? In deze hilarische komedie van de makers van Scary Movie en The Naked Gun worden bijna alle superheldenfilms van de laatste jaren op de hak genomen, waaronder Spider-Man, The X-Men, Batman en The Fantastic Four.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (8)Superhero Movie
Geschreven door: Anoniem
   10-04-2012
Leuke slapstick met acteerwerk van veel van de meer bekende acteurs die hun aandeel hebben in een verzameling hilarische en spectaculaire lach- en actiescènes. Doet je denken alsof je deel uitmaakt van de fantasie van Leslie Nielsen zelf. Als je van superhelden houdt en grappen een spaghetti wil opslobberen, dan is dit een aanrader uit het topmenu.
Geschreven door: Alexander
   03-01-2012
"Superhero Movie" is een parodie op de superheldfilms zoals "Batman", "Spiderman", "The Fantastic Four" en "X-Men". De prent werd in 2008 geregisseerd door Craig Mazin. De film is met zijn 75 minuten erg kort, zelfs voor een komedie. Hij bevat een paar leuke grappen, maar vooral erg veel bijzonder flauwe. Ook de effecten zijn maar middelmatig en de meeste scènes met dieren zijn ronduit belabberd (pluche beesten in 2008 !). Het onderbroekenlolniveau past vooral bij 10 à 12-jarigen. Ik vond de film nogal voorspelbaar, eigenlijk een beetje langdradig en vooral veel te braaf. De enkele zogenaamd gedurfde scènes, zijn volgens mij uitsluitend choquerend voor de gemiddelde Amerikaan. De film mist gewoon pit...
Geschreven door: Dewika
   18-07-2011
Superhero Movie zou eigenlijk onder het kopje komedie moeten staan. Voor dit soort films moet je je verstand op nul zetten en gewoon kijken. Dan geniet je er het meest van. Leuke film als je van parodies houdt.
Geschreven door: Pieter
   14-06-2011
Om samen met de kinderen na het 8 uur journaal op de bank te gaan zitten bekijken, natuurlijk! Hiervoor is deze film perfect. In je eentje ga je niet zitten schuddebuiken om de scheten van oma die bijkans het hele huis in vuur en vlam zetten, of rollen de tranen je niet over de wangen om de onverwachts perverse uitlatingen van Stephen Hawking in zijn rolstoel (wat ziet hij er griezelig echt uit!) De Naked Gun trilogie is vele malen beter, natuurlijk! Maar ik heb wel lol gehad, samen met de kinderen. Pieter van Veenendaal
Geschreven door: Rene
   31-05-2011
Dit is echt een film waar je niet teveel van moet verwachten, maar gewoon lekker van moet genieten. Er zitten veel bekendere (B?) acteurs in, maar ze spelen het erg leuk. Veel scenes komen bekend voor uit de serieuze superhero movies en daardoor des te leuker! Als je een avondje gewoon ontspannen een leuke film wil kijken, is dit een prima film!
Geschreven door: Anoniem
   23-03-2011
Leuke film, verstand op nul en lekker kijken!
Geschreven door: emiel
   28-11-2010
Erg goede fllm. Er zat actie in en ook veel humor. echt een aanrader voor een avondje film kijken. Er zaten mooie special effects in. Dus echt een super film!
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
Hihi echt lollig. Flauwe humor maar toch enorm leuk in dit verhaal. De spelers zijn fantastisch. En de beelden stellen je niet te leur. Zin in een avond met humor. Dan kan deze er niet aan ontbreken om te gaan kijken.
Schrijf zelf een review
loading