Annie (1982) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is december '33. New York City maakt net zoals zovele andere steden over de gehele wereld een zware depressie mee....
Annie

Annie

Drama Komedie Muziek Familie
Taal: Engels Jaar: 1982 Duur: 2 u 2 min

Het is december '33. New York City maakt net zoals zovele andere steden over de gehele wereld een zware depressie mee. De traditionele kerststemming is ver te zoeken nu de mensen te kampen hebben met zware financiŽle en emotionele moeilijkheden. Eťn meisje heeft de moed echter nog niet opgegeven. Het weeskindje Annie barst nog steeds van optimisme en zit vol dromen. Annie werd ooit aan de voordeur van het weeshuis achtergelaten. De enige herinnering aan haar ouders is een deel van een zilveren medaillon en een briefje waarin haar ouders beloven dat ze haar ooit terug zullen ophalen. Annie geloof sterk in die belofte en maakt intussen het beste van haar leven. Miss Hannigan heeft de leiding over het weeshuis en ze maakt het Annie en de andere kinderen niet gemakkelijk. Annie besluit daarom zelf op zoek te gaan naar haar ouders en ze vlucht weg.

Muzikaal Hartverwarmend Gelukkig einde Familiezoektocht Dansnummers Grote Depressie New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading