Shuttle: Wanneer Jules en Mel na een vakantie op de luchthaven zijn aangekomen stappen ze 's-avonds laat, drijfnat, in de 'shuttle bus' van de luchthaven. Maar wat begint als een kort ritje naar huis, eindigt in een omweg met een aantal angstaanjagende gebeurtenissen waarbij Jules, Mel en de rest van de passagiers voor hun leven moeten vechten. Uiteindelijk ontdekt Mel de ware bedoelingen van de chauffeur en moet ze al haar verstand gebruiken om zichzelf zien te redden.
×
Shuttle
Wanneer Jules en Mel na een vakantie op de luchthaven zijn aangekomen stappen ze 's-avonds laat, drijfnat, in de 'shuttle bus' van de luchthaven. Maar wat begint als een kort ritje naar huis, eindigt in een omweg met een aantal angstaanjagende gebeurtenissen waarbij Jules, Mel en de rest van de passagiers voor hun leven moeten vechten. Uiteindelijk ontdekt Mel de ware bedoelingen van de chauffeur en moet ze al haar verstand gebruiken om zichzelf zien te redden.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Shuttle
Geschreven door: Louis
   20-01-2013
Lekkere thriller en weg kijker. Verhaal met spanning en de juiste creepy slechteriken en paniekaanvallen van de slachtoffers. Aardige plotwendingen en helaas net als je denkt: nu lukt het ze om weg te wezen is er de helaas en een eind shot die je niet vrolijk stemt. Natuurlijk: niet alles in het verhaal is even logisch, maar goed: het blijft film.
Geschreven door: Jochen
   27-10-2009
Wow. Spannende film met een zeer goed einde. Niet langdradig. Goed verfilmd en acteerwerk is toch 3* sterren waard als je weet dat dit hun eerste film is. Dit is ook de eerste officiele film van Edward Anderson dus chapeau voor hem. Er zitten toch ook een paar horrorelementen in en enkele dramatisch scenes. B-acteurs en een B-regisseur en dan krijg je toch een zeer mooie film te zien. Het eerste uur was goed met enkele spannende elementen en is 3.5* sterren waard. De laatste 45 minuten zijn fantastisch en is 5* waard. Een echte harde film die me echt verrast heeft ondanks de B-acteurs en de B-regisseur. Absolute aanrader, maar je moet van het genre houden . Als eerste film van de regisseur is het natuurlijk erg moeilijk om een topfilm te maken, dat is Shuttle ook niet maar het is wel een vermakelijke prent. Edward Anderson geeft een einde waarvan de meeste onder ons wel versteld zullen van staan. Laten we toegeven, zulke gruwelijke eindes zijn weinig gebruikt in Hollywood achtige films. Daarbij leunt Shuttle ook dicht bij het genre horror. Het is geen horror maar met een beetje bloed erbij verandert dat onmiddelijk. Ook zijn er vele mooie plotwendingen en is het acteerwerk goed al zijn de personages een beetje saai en clichévol.
Schrijf zelf een review