Mystic River (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jimmy Markum (Penn), Dave Boyle (Robbins) en Sean Devine (Bacon) kennen elkaar vanaf hun jeugd. Op een dag stopt er...
Mystic River

Mystic River

Drama Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 2 u 12 min

Jimmy Markum (Penn), Dave Boyle (Robbins) en Sean Devine (Bacon) kennen elkaar vanaf hun jeugd. Op een dag stopt er een vreemde auto in hun straat. De bestuurder dwingt Dave in te stappen voor een rit, terwijl Sean en Jimmy toekijken hoe de auto de straat uitrijdt met Dave op de achterbank. De gevolgen zijn verschrikkelijk. 25 Jaar later brengt het lot de drie jeugdvrienden samen. Jimmys dochter is op brute wijze vermoord. Sean is rechercheur en samen met zijn partner wordt hij op de zaak gezet. Jimmy is een ex-crimineel met een goedlopende buurtwinkel die wraak wil nemen op de moordenaar van zijn dochter. Dave wordt nog dagelijks geconfronteerd met de demonen uit zijn verleden. De moordzaak drijft de vrienden naar elkaar toe. Langzaam maar zeker ontvouwt zich de waarheid die draait om vriendschap, familie en onschuld.

Acteerwerk Somber Emotioneel Jeugdtrauma Grijs 2000s Stedelijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Julian
Top film, normaal gesproken ben ik niet zo van drama maar deze film grijpt je zo erg dat je hem af wil kijken. De cast is top. Kan geen een negatief punt over de film zeggen, ik raad hem iedereen aan die een goede film wil zien.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Melvin
Mooie film, maar had wel meer in de details mogen treden. Wel een aanrader, en mag van mij een vervolg op komen. Het einde vond ik een beetje appart, maar dit kan bewust zijn gedaan dat er toch vervolg word gemaakt. Het was het geld waard en geen moment spijt van gehad, soms trillend beeld. Heeft u last van de ogen is dit niet prettig.
Barbara
Ondanks de vele top acteurs toch een beetje tegenvallende film. Het plot biedt op zich voldoende kansen, maar komt niet echt goed uit de verf in deze film, omdat vele scenes redelijk voorspelbaar zijn. De acteurs leveren wel goed acteerwerk af maar om een of andere reden zijn het te veel kleine losse fragmenten die niet altijd even samenhangend in elkaar overlopen. Vele scenes zijn behoorlijk cliche, met een gangster-sausje eroverheen. De ontknoping van de film is verrassend en dramatisch maar dan is de film ook ineens heel snel afgelopen en laat de kijker met vragen achter.
Anoniem
Goeie film met de regie van Clint Eastwood. Robbins, Penn en Bacon spelen erg goed. Ze komen erg geloofwaardig over. De film is ook heel duister en somber. Mooi hoe die drie levens weer samen komen. De film heeft geen haast en neemt overal de tijd voor. Dat is ook wel eens goed. Het einde duurt naar mijn mening te lang. Hij is naar mijn mening net 10 minuten te lang. Dat is wel jammer, maar verder is het een goeie film.
Anoniem
Hele goede film, spannend en beklijvend. Sean Penn en Kevin Bacon leveren een schitterende prestatie. De inhoud is heel spannend, het verhaal wendt en keert. Dit in een misdadig milieu, maar ook de gevolgen van wat er kan gebeuren in je kindertijd.
Kasper
Sfeervolle film met een geweldige Penn
jochem
Al meerdere malen gezien, maar ik dacht ach, ik kijk hem weer een keer. Het blijft namelijk een heel goede film. Ik vind het eerder een thriller dan een drama, want hij is toch wel spannend. En je houdt constant de vraag 'wie heeft het nou gedaan'.
rA
Spannend en onvoorspelbaar! Aanrader, fantastische Penn!
Anoniem
Een echte spannende "who has done it", met zeer onverwachte wendingen, die de kijker op het randje van zijn stoel laat zitten. De film heeft veel verschillende facetten en af en toe met scenes die je liever niet had gezien, omdat ze zo echt zijn. Met de super acteurs Sean Penn en Kevin Beacon.
loading