Seven Pounds (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Om zijn verleden dat hem kwelt achter zich te laten, besluit Ben Thomas zeven onbekende mensen een helpende hand toe...
Seven Pounds

Seven Pounds

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 58 min

Om zijn verleden dat hem kwelt achter zich te laten, besluit Ben Thomas zeven onbekende mensen een helpende hand toe te steken en zo hun levens drastisch te veranderen. Een daarvan is Emily Posa, een aantrekkelijke, levenslustige vrouw die kampt met een hartkwaal en een belastingschuld. Terwijl Ben haar helpt met grote en kleine klusjes, ontdooit zijn eigen kille hart. Maar hun ontluikende liefde maakte geen onderdeel uit van zijn grote plan.

Bekend om Emotioneel Tragisch Zelfopoffering Flashbacks Hedendaags Ziekenhuis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Mohamed
Een van de beste films die ik ooit heb gezien bij meJane. Will smith acteert hier zo goed en ook zo een mooie verhaal. In deze film leer je dat hoe slecht je leven ook is of hoe depressief je ook bent er altijd mensen zijn die het erger hebben dan jou. En dat jij dingen ik jouw leven hebt die anderen van dromen terwijl jij denkt dat jouw leven niets waard is. Will smith laat zien in deze film dat het leven veel waarde heeft ookal lijkt het niet zo voor jou. Mooie dramafilm. En romantiek. Eerste stukje even goed opletten maar halverwege wordt het steeds duidelijker en aan t einde al helemaal.

Reviews

Anoniem
Wauw, wat een ontzettend mooie film. Deze film heeft echt een mooi en goed verhaal. Goed gespeeld. Het blijft boeiend tot de laatste minuut. Je kunt aan het begin van de film echt niet raden hoe dit af gaat lopen. Zeker een aanrader. Hoort ook zeker thuis onder het genre Romantisch.
Stefan
Oh mijn God. Dit is met recht een geweldige topfilm!
Wat een beresterk verhaal en wat een fantastisch verrassend einde. Ik ben echt helemaal ondersteboven van deze film. Will Smith is uiteraard een bovennatuurlijk goede acteur maar deze film spant toch wel echt de kroon. Ik zat echt met tranen in mijn ogen en een pruillip de film af te kijken...En dat heb ik echt zelden! Mensen deze film is echt een MUST SEE! Niet twijfelen maar bestellen en kijken!

...Waarom heb ik nog nooit eerder deze film gezien?...Ik geef een 10, want dit is echt wauw!...Wat een einde...!
Anoniem
Geweldige film. Niet wat je verwacht en dat maakt het dan ook juist zo goed. Hou je van onverwachte wendingen en drama met een tikkeltje humor? Dan is dit een film die je gezien moet hebben. Veel kijkplezier.
Carien
Een ietwat te melancholische film, maar prachtig neergezet door Will Smith. Wat een acteur!
Wel knap gedaan dat de echte clou van het verhaal pas duidelijk wordt aan het einde. Dan ook begrijp je pas de titel van de film.
De moeite waard als je van drama films houdt!
Anoniem
Wauw.

Will Smith van een andere kant. Ik vind hem geweldig als acteur en wat hij hier neer zet is mooi.
Een boeiende film waarin aan het einde pas duidelijk wordt waar het allemaal om gaat.
Je hebt misschien wel een vermoeden, maar toch.....
Van begin tot het eind houdt de film je vast en neemt je mee.
Een echte aanrader voor degene die van romantiek, klein beetje mysterie, drama houdt en die het niet erg vindt om een traantje te laten........
Ik geef de film in zijn geheel een 10.
Kijken dus.
Anoniem
Mooie film met een prachtige rol voor Will Smith. De film duurt bijna 2 uur en heeft van begin tot eind geboeid. Dus wat mij betreft zeker een aanrader! Enige kritiek: de film staat bij genre romantiek, maar zou misschien beter onder (romantisch) drama passen. Het is namelijk niet bepaald een romantische 'feel good movie'.
Anoniem
Wat een mooie film, ik heb van het begin tot aan het einde van de film gehuild. Wat is Will Smith een goede acteur, deze rol is op zijn lijf geschreven. Op het eind wordt alles duidelijk.
loading