Make it Happen: Lauryn droomt ervan te worden aangenomen op de Chicago School of Music and Dance. Ze vertrekt naar Chicago, maar de auditie verloopt niet volgens plan. Lauryn durft niet terug naar huis om haar broer te vertellen dat ze is afgewezen. Om geld te verdienen gaat Lauryn in Chicago bij Club Ruby's werken. Wanneer daar op een avond een van de danseressen uitvalt, grijpt Lauryn haar kans.
×
Make it Happen
Lauryn droomt ervan te worden aangenomen op de Chicago School of Music and Dance. Ze vertrekt naar Chicago, maar de auditie verloopt niet volgens plan. Lauryn durft niet terug naar huis om haar broer te vertellen dat ze is afgewezen. Om geld te verdienen gaat Lauryn in Chicago bij Club Ruby's werken. Wanneer daar op een avond een van de danseressen uitvalt, grijpt Lauryn haar kans.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (5)Make it Happen
Geschreven door: Anoniem
   02-04-2013
Ben niet geheel overtuigd van deze film. Na het zien van Step Up valt de dans in deze film erg tegen vind ik. Er wordt steeds op een zelfde manier gedanst, dus dan moet de film het meer hebben van het verhaal. Het is een film voor een avondje bankhangen prima geschikt is, maar niet meer dan dat.
Geschreven door: Kylie
   03-02-2013
De film Make It Happen is een leuke dansfilm, en ook echt een aanrader! Ik geef hem een negen. De acteurs kunnen goed dansen en er zit ook echt een verhaal in. De emoties zijn goed te herkennen tijdens de film. En de liefde en romantiek ontbreekt er ook niet aan.
Geschreven door: Elselotte
   13-03-2012
Ik vind dit een leuke dansfilm. De acteurs kunnen goed dansen en ze kunnen de emoties ook redelijk overbrengen! Zeker de dans-stukken die zich afspelen in Rubys vind ik erg leuk! Daarnaast het stukje romantiek, familie-sfeer en de gezelligheid die de film uitstraalt maak dat ik de film het volgende cijfer geef: 7
Geschreven door: Anoniem
   23-01-2012
Als je van dansfilms houdt moet je deze ook zien. Zit een heel goed verhaal in. Geweldige dans om te zien.
Geschreven door: Evelien
   22-09-2011
Prima vermakelijke film, maar geen spannend complot of verbazingwekkend goede muziek/danspasjes. Voor de liefhebbers van Step Up en Save the Last Dance is deze film wel een leuk alternatief. Het is een echte feel good movie met een voorspelbaar einde.
Schrijf zelf een review
loading