Yes Man (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als Carl Allen (Jim Carrey) de zoveelste aanvaring met anderen en ook met zichzelf heeft gehad, besluit hij dat het zo...
Yes Man

Yes Man

Komedie 7.75
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2008 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 40 minuten

Als Carl Allen (Jim Carrey) de zoveelste aanvaring met anderen en ook met zichzelf heeft gehad, besluit hij dat het zo niet langer kan. Hij schrijft zich in voor een soort cursus die van een principe uitgaat: zeg overal 'Ja' op. Aanvankelijk bevalt dit Carl goed, maar als het langer gaat duren ziet hij in dat een instemmend antwoord op alle vragen ook minder leuke kanten heeft.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (4)

7.75/10.0
8
Gerard
18-12-2016
Heerlijke film, alleen maar gelachen. Naast de humor zit er ook de boodschap in dat wanneer je ja zegt tegen het leven er deuren voor je open gaan en onverwachte dingen op je pad komen. Natuurlijk weet Jim Carrey het weer in het extreme te trekken. Altijd bewonderingswaardig dat hij het grootste deel van de stunts zelf doet. Deze film is echt een aanrader.
8
Anoniem
09-11-2013
Superleuke film en mooi voorbeeld voor een ieder om het leven te leven! Leuke inspiratiebron! Vooral de eindscène was onverwacht en hilarisch!
7
Mariska
26-02-2013
Leuke film, erg grappig. Geschikt voor de hele familie, hoewel een paar scènes wel een beetje te heftig waren voor de jonge kijkers onder de 12 jaar. Leuke boodschap of wijze les in de film. Jim Carrey blijft toch erg grappig. Zeker een aanrader voor een ontspannen anderhalf uur waarin genoeg te lachen valt.
8
Maarten
30-12-2012
Geen Jim Carrey fan, en toch een vond ik dit een leuke film. Zag hem samen met een groep van 12-jarige verjaardagbezoekers bij ons thuis, die hem ook heel erg konden waarderen. Geestig en met een goede kern van waarheid, wat voor iedere komedie per essentieel is. Als Jim niet te hyper is, is hij een beter comedy-acteur. Prima keuze voor licht amusement.
loading