Beyond the Walls online kijken / downloaden: Lisa, een jonge therapeute, neemt haar intrek in een huis dat ze op mysterieuze wijze heeft gerfd. Op haar bloedstollende ontdekkingstocht door het huis ontdekt ze kamers en gangen die verschijnen en dan plots verdwijnen. Het steeds veranderende huis blijkt meerdere bewoners te herbergen en manipuleert iedereen in een vreemdsoortig tijd-ruimte continum. Zo ook Lisa die steeds dieper in haar psyche verdwijnt waar de scheidingslijn tussen realiteit en fictie lijkt te vervagen. - Beyond the Walls
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Beyond the Walls
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Beyond the Walls

Lisa, een jonge therapeute, neemt haar intrek in een huis dat ze op mysterieuze wijze heeft gerfd. Op haar bloedstollende ontdekkingstocht door het huis ontdekt ze kamers en gangen die verschijnen en dan plots verdwijnen. Het steeds veranderende huis blijkt meerdere bewoners te herbergen en manipuleert iedereen in een vreemdsoortig tijd-ruimte continum. Zo ook Lisa die steeds dieper in haar psyche verdwijnt waar de scheidingslijn tussen realiteit en fictie lijkt te vervagen.
Waardering:
Acteurs: Geraldine Chaplin, Veerle Baetens, Francois Deblock
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!