The Girl on the Train: Rachel reist dagelijks met de trein en passeert daarbij iedere keer het huis van het stel Megan en Scott Hipwell. Ze raakt gefascineerd door het ogenschijnlijk perfecte stel. Wanneer ze op een dag getuige is van een gruwelijk misdrijf bij Megan en Scott, raakt ze betrokken in een zeer ingewikkelde vermissingszaak en moet daarbij vrezen voor haar eigen leven?
×
The Girl on the Train
Rachel reist dagelijks met de trein en passeert daarbij iedere keer het huis van het stel Megan en Scott Hipwell. Ze raakt gefascineerd door het ogenschijnlijk perfecte stel. Wanneer ze op een dag getuige is van een gruwelijk misdrijf bij Megan en Scott, raakt ze betrokken in een zeer ingewikkelde vermissingszaak en moet daarbij vrezen voor haar eigen leven?
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)The Girl on the Train
Geschreven door: Coen en Nelly
   08-06-2017
Een redelijk goede film vonden we dit... Het is inderdaad allemaal wat traag en loom, maar toch kwamen we er wel goed in. Zeker niet de beste film ever, maar toch... Ook niet heel spannend, maar toch... Lekker geacteerd, goed verhaal en de film vonden wij wel blijven boeien. Een aardige prent die van ons als waardering een 7 krijgt. Kijk en oordeel zelf...
Geschreven door: Geert
   13-03-2017
Rachel Watson is een gescheiden vrouw op de dool en verslaafd aan alcohol.Ze heeft problemen met haar ex-man en diens nieuwe vrouw.Elke dag neemt ze de trein naar haar werk en passeert ze een huis van een koppel dat haar aandacht trekt door het geluk dat ze uitstralen.Op een dag merkt ze dat de vrouw op het terras staat met een andere man. Iets later blijkt de vrouw vermist.Rachel start een zoektocht die haar meer problemen oplevert en doet twijfelen aan haar eigen daden.Goede acteurs, maar de film komt heel traag op gang.De film lost de verwachtingen door de trailer echter niet volledig in.
Schrijf zelf een review
loading