Ice Age: Collision Course NL: NEDERLANDS GESPROKEN. Ice Age is terug! Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt. Scrat en het eikeltje veroorzaken ook nog eens een kosmische kettingreactie. Dit dreigt een complete catastrofe te worden die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe exotische landen. Tijdens hun reis ontmoeten ze nieuwe en kleurrijke karakters.
×
Ice Age: Collision Course NL
NEDERLANDS GESPROKEN. Ice Age is terug! Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt. Scrat en het eikeltje veroorzaken ook nog eens een kosmische kettingreactie. Dit dreigt een complete catastrofe te worden die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe exotische landen. Tijdens hun reis ontmoeten ze nieuwe en kleurrijke karakters.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Ice Age: Collision Course NL
Geschreven door: Geert
   27-11-2016
De wereld wordt opnieuw bedreigd door een meteoriet maar deze keer menen onze vrienden de oplossing te hebben gevonden om de meteoriet af te leiden. Peaches is ondertussen groot, verliefd en klaar om het ouderlijk nest te verlaten. Alle characters zijn opnieuw vd partij voor het zoveelste avontuur. Alhoewel nog steeds grappig is er na de zoveelste toch al veel vd charme verloren en het verhaal loopt een beetje op zn einde vind ik. Voor mij de minste id reeks maar voor de kids blijven ze amusant genoeg.
Schrijf zelf een review
loading