Rapunzel Nederlands gesproken (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Prinses Rapunzel is als baby gestolen uit het paleis van haar ouders en door...
Rapunzel (NL)

Rapunzel (NL)

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 37 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Prinses Rapunzel is als baby gestolen uit het paleis van haar ouders en door een heks opgesloten in een verborgen hoge toren, waar ze niet uit kan ontsnappen. Ze snakt naar avontuur en droomt ervan de toren te verlaten om te zien waar de vreemde lichten, die ze elk jaar op haar verjaardag ziet, vandaan komen. Dat avontuur kan beginnen als de knapste, maar ook beruchtste, crimineel van het koninkrijk, Flynn Rider, langs haar toren komt en naar boven klimt om zich te verstoppen. Ze maken samen de afspraak om uit de toren te ontsnappen en op zoek te gaan naar de lichten.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9
Anoniem
In tegenstelling tot The Princess and the Frog is Rapunzel niet op de traditionele wijze geanimeerd, maar is er nu wel gebruikgemaakt van de moderne computeranimaties waar Disney de laatste jaren al mee aan het stoeien was. En dat heeft de film goed gedaan. Mooie animatie, veel humor en een mooi verhaal. Deze komt in het rijtje van Disney klassiekers, aanrader om te huren dus!

Reviews

Fulco
Dit is de eerste film die we keken via onze Blue-ray speler, draadloos aangesloten op het internet. Wat een mooie beelden en wat een prachtige tekenfilm. Veel humor die de kleintjes onder ons niet zullen begrijpen. Daardoor is deze film zeer geschikt om voor het hele gezin! Het verhaal is erg leuk en de liedjes die gezongen worden, waar ik persoonlijk niet zo van hou, zijn in dit geval totaal niet storend, maar passen goed in het geheel. Het is een erg gezellige film, met spectaculaire effects.
Anoniem
Wat een superleuke film! Haar haar is het mooist in die vlecht vind ik. Ik heb hem met mijn vriend gezien en ik vond hem echt superleuk. Veel gelachen, maar niet alleen maar. Zoals eerder gezegd goed gedoseerd. Ik raad hem iedereen aan! Gewoon een leuke film om eens lekker op de bank te hangen in je snuggie met een kopje thee. Jeugdsentiment!
Liesbeth
Een zeer leuke, mooie film voor de hele familie. Jong en oud zal zich helemaal inleven in zowel Rapunzel als Flynn. De humor maakt iedereen aan het lachen en hier en daar zal een traantje weggepinkt worden. Kortom, huren die handel! En Disney, wij willen meer van dat!
Jack
Film gekeken met hele gezin. Is echt geweldig. Mooie details en behoort tot de betere animatiefilms. Humor is goed aanwezig maar zeker mooi gedoseerd. In ieder geval smakelijk gelachen. Engelse versie lijkt mij leuker. Echt een film voor jong en oud.
Anoniem
Echt super leuke film voor het hele gezin, we hebben er zelf nog smakelijk om moeten lachen. Echt niet alleen leuk voor meisjes.
Anoniem
Wat een prachtige film is dit weer van Disney.
Mijn 2 dochtertjes van 6 en 8 jaar hebben de film gekeken met een lach en een traan. Door het mooie verhaal en de prachtige animatie wordt je helemaal mee in de film getrokken. Echt een aanrader!!
Anoniem
Gekeken samen met onze zoon van 6. Vooral de stukken met het paard waren voor hem hilarisch.
Weer een leuk onderhoudend, komisch en romantisch disney avontuur.
Anoniem
Het is een erg fantasierijk en grappig verhaal met leuke hoofdpersonen. Niet bepaald het standaard sprookje. Zelfs voor volwassenen leuk om naar te kijken.
irene
Buiten dat de film erg mooi gemaakt is met leuke effecten, is het ook nog eens een hele komische film. Er is door de makers goed nagedacht over de humor in de film.
loading