The Secret Life of Pets (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Wat doet jouw huisdier als je niet thuis bent? Als hun baasjes weg zijn roddelen...
The Secret Life of Pets

The Secret Life of Pets

Animatie Familie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 23 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Wat doet jouw huisdier als je niet thuis bent? Als hun baasjes weg zijn roddelen de huisdieren met hun vrienden, stillen ze hun lekkere trek en geven ze uitbundige feestjes. Het avontuur begint wanneer een vertroetelde terriŽr en zijn nieuwe uitbundige 'huisgenoot' verdwalen in de stadse jungle van New York. Ondanks hun meningsverschillen moeten zij samenwerken om veilig thuis te komen.

Komedie Avontuurlijk Humoristisch Huisdieren Kleurrijk Heden New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Gerard
Echt een grappige animatiefilm zeker als je van huisdieren houdt. Iedereen zou wel eens in het hoofd van zijn huisdier willen kijken. Er zaten leuke vondsten in. Snelheid en humor met een knipoog naar de hippe en moderne tijd van nu. Feel good movie voor de hele familie met lekkere muziek.
loading