The Secret Life of Pets: NEDERLANDS ONDERTITELD. Wat doet jouw huisdier als je niet thuis bent? Als hun baasjes weg zijn roddelen de huisdieren met hun vrienden, stillen ze hun lekkere trek en geven ze uitbundige feestjes. Het avontuur begint wanneer een vertroetelde terriŽr en zijn nieuwe uitbundige 'huisgenoot' verdwalen in de stadse jungle van New York. Ondanks hun meningsverschillen moeten zij samenwerken om veilig thuis te komen.
×
The Secret Life of Pets
NEDERLANDS ONDERTITELD. Wat doet jouw huisdier als je niet thuis bent? Als hun baasjes weg zijn roddelen de huisdieren met hun vrienden, stillen ze hun lekkere trek en geven ze uitbundige feestjes. Het avontuur begint wanneer een vertroetelde terriŽr en zijn nieuwe uitbundige 'huisgenoot' verdwalen in de stadse jungle van New York. Ondanks hun meningsverschillen moeten zij samenwerken om veilig thuis te komen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)The Secret Life of Pets
Geschreven door: Gerard
   27-11-2016
Echt een grappige animatiefilm zeker als je van huisdieren houdt. Iedereen zou wel eens in het hoofd van zijn huisdier willen kijken. Er zaten leuke vondsten in. Snelheid en humor met een knipoog naar de hippe en moderne tijd van nu. Feel good movie voor de hele familie met lekkere muziek.
Schrijf zelf een review
loading