The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist: The Conjuring 2 vertelt een nieuwe waargebeurde zaak uit de dossiers van het beroemde paranormaal onderzoekerskoppel Ed en Lorraine Warren. Ze reizen voor één van hun meest angstaanjagende onderzoeken af naar Noord Londen, waar ze een alleenstaande moeder met vier kinderen helpen in een huis vol kwaadaardige geesten.
×
The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
The Conjuring 2 vertelt een nieuwe waargebeurde zaak uit de dossiers van het beroemde paranormaal onderzoekerskoppel Ed en Lorraine Warren. Ze reizen voor één van hun meest angstaanjagende onderzoeken af naar Noord Londen, waar ze een alleenstaande moeder met vier kinderen helpen in een huis vol kwaadaardige geesten.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (1)The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
Geschreven door: Coen en Nelly
   15-10-2016
Heerlijk, dit vervolg op 'the conjurering'. Eigenlijk is het geen vervolg, dit deel kan ook prima afzonderlijk worden gekeken. Ook zeer prettig dat de hoofdrolspelers en de regisseur dezelfde waren als bij het eerste deel. Nagelbijtend spannend, goed geacteerd en wat ons betreft op naar de volgende! Ook het gegeven dat het gebaseerd is op waargebeurde feiten (wel behoorlijk aangedikt), maakt deze film een smaakmaker van niveau! Klasse en een goede negen!
Schrijf zelf een review
loading