The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Conjuring 2 vertelt een nieuwe waargebeurde zaak uit de dossiers van het beroemde...
The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist

The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist

Horror
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 8 min

The Conjuring 2 vertelt een nieuwe waargebeurde zaak uit de dossiers van het beroemde paranormaal onderzoekerskoppel Ed en Lorraine Warren. Ze reizen voor één van hun meest angstaanjagende onderzoeken af naar Noord Londen, waar ze een alleenstaande moeder met vier kinderen helpen in een huis vol kwaadaardige geesten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL 5.1 16:9
Coen en Nelly
Heerlijk, dit vervolg op 'the conjurering'. Eigenlijk is het geen vervolg, dit deel kan ook prima afzonderlijk worden gekeken. Ook zeer prettig dat de hoofdrolspelers en de regisseur dezelfde waren als bij het eerste deel. Nagelbijtend spannend, goed geacteerd en wat ons betreft op naar de volgende! Ook het gegeven dat het gebaseerd is op waargebeurde feiten (wel behoorlijk aangedikt), maakt deze film een smaakmaker van niveau! Klasse en een goede negen!
loading