The Sea of Trees (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Liefde en verlies brengen Arthur Brennan naar het woud van Aokigahara, aan de voet van de berg Fuji, waar mensen...
The Sea of Trees

The Sea of Trees

Drama
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 47 min

Liefde en verlies brengen Arthur Brennan naar het woud van Aokigahara, aan de voet van de berg Fuji, waar mensen sinds jaar en dag naartoe trekken als ze uit het leven willen stappen. Tijdens zijn tocht denkt hij terug aan de belangrijkste momenten uit zijn leven met Joan: hun ontmoeting, de grote passie, maar ook hoe de liefde sleet en ze steeds verder uit elkaar groeiden. Hoe een dramatische gebeurtenis hen terug samenbracht en weer uit elkaar rukte. Dan komt hij in het woud Takumi tegen, een man die net als hij de weg kwijt is. Onwillig om Takumi aan zijn lot over te laten, ontfermt hij zich over de man.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Sea of Trees aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading