Where to Invade Next online kijken / downloaden: De maker van Fahrenheit 9/11 en Bowling For Columbine, Michael Moore, kruipt in zijn verrassende nieuwe film in de rol van 'bezetter' en reist door verschillende Europese landen. Hij vraagt zich af hoe landen als Finland, ItaliŽ en Frankrijk omspringen met sociale en economische problemen en of de VS daar nog iets van kunnen leren. Wat blijkt? De oplossingen voor de meest diepgewortelde problemen in Amerika bestaan al, ze hoeven alleen nog maar overgenomen te worden! - Where to Invade Next
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Where to Invade Next
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Where to Invade Next

De maker van Fahrenheit 9/11 en Bowling For Columbine, Michael Moore, kruipt in zijn verrassende nieuwe film in de rol van 'bezetter' en reist door verschillende Europese landen. Hij vraagt zich af hoe landen als Finland, ItaliŽ en Frankrijk omspringen met sociale en economische problemen en of de VS daar nog iets van kunnen leren. Wat blijkt? De oplossingen voor de meest diepgewortelde problemen in Amerika bestaan al, ze hoeven alleen nog maar overgenomen te worden!
Waardering:
Acteurs: Michael Moore, Tim Walker, Krista Kiuru
Categorie: Documentaire
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!