We Are Many online kijken / downloaden: Op 15 februari 2003 gingen meer dan 15 miljoen mensen wereldwijd de straat op om te protesteren tegen de voorgestelde oorlog in Irak. De documentaire is gefilmd over een periode van acht jaar, in zeven verschillende landen en er zijn interviews met onder andere Damon Albarn, Danny Glover, Mark Rylance, Richard Branson, Hans Blix en Ken Loach. Dit opzienbarende en emotionele verhaal laat de grootste demonstratie uit de geschiedenis zien en hoe dit voor altijd de wereld heeft veranderd. - We Are Many
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
We Are Many
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

We Are Many

Op 15 februari 2003 gingen meer dan 15 miljoen mensen wereldwijd de straat op om te protesteren tegen de voorgestelde oorlog in Irak. De documentaire is gefilmd over een periode van acht jaar, in zeven verschillende landen en er zijn interviews met onder andere Damon Albarn, Danny Glover, Mark Rylance, Richard Branson, Hans Blix en Ken Loach. Dit opzienbarende en emotionele verhaal laat de grootste demonstratie uit de geschiedenis zien en hoe dit voor altijd de wereld heeft veranderd.
Waardering:
Categorie: Documentaire
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!