Hearts of Spring (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer alleenstaande moeder Carly haar eigen online blog begint, had zij nooit gedacht dat haar blogs zo...
Hearts of Spring

Hearts of Spring

Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 25 min

Wanneer alleenstaande moeder Carly haar eigen online blog begint, had zij nooit gedacht dat haar blogs zo populair zouden worden. Ze schrijft over de uitdagingen van het leven en het opvoeden van tieners, hierdoor opent zij haar hart voor een nieuwe liefde en een nieuw hoofdstuk in haar leven. Carly Ashby heeft net haar 43ste verjaardag gevierd, en waar zij dacht dat het al moeilijk was om 40 te worden, beseft ze ook nog dat ze haar laatste relatie tien jaar geleden was. Dit betekent niet dat Carly niet omgeven is door geliefden. Haar oudste dochter Ryder let altijd op haar, ondanks dat ze net een moeder is geworden van de onstuimige peuter Luke. Haar jongste dochter Sadie is heel anders dan haar zus. Sadie is veel gecontroleerder; een typische tiener die met Carly ruzie krijgt over alles. En natuurlijk is daar tante Sybil nog; een mollige en uitgesproken vriendin uit het zuiden, die het niet toestaat dat Carly moppert en hoopt dat Carly iemand tegen het lijf loopt. Carly voelt zich gezegend en geliefd, maar zoals de openhartige tante Sybil vertelt, weet Carly dat haar vrienden haar 's nachts niet warm houden.

Romantische komedie Ontluikende romance Moederschap Bloeiende liefde Hedendaags Bloemenwinkel

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading