Pervert: Een jongeman brengt de zomer door op de afgelegen woestijnranch van zijn extreem religieuze vader, in de hoop van zo hun vervreemde verhouding te herstellen. De vader blijkt echter een psychotische gek te zijn geworden. Een serie van gruwelijke moorden lijken de zomer van James te gaan verknallen, al kan hij zich optrekken aan aantrekkelijk vrouwelijk gezelschap, waaronder een lesbische verpleegster.
×
Pervert
Een jongeman brengt de zomer door op de afgelegen woestijnranch van zijn extreem religieuze vader, in de hoop van zo hun vervreemde verhouding te herstellen. De vader blijkt echter een psychotische gek te zijn geworden. Een serie van gruwelijke moorden lijken de zomer van James te gaan verknallen, al kan hij zich optrekken aan aantrekkelijk vrouwelijk gezelschap, waaronder een lesbische verpleegster.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Pervert
Geschreven door: Jorrit
   14-01-2008
Dit is nu een echte super flauwe film! Wie zegt dat pornoactrices niet kunnen acteren krijgt bevestiging in deze film. Het is wel een echte mannenfilm. Veel naakt en overdreven situaties. Maar het geheel is op zich best grappig. Je moet de film niet al te serieus nemen. Wellicht een aanrader om onder genot van wat biertjes met vrienden te kijken!
Schrijf zelf een review