Complexx: Na een feest voor gamers wordt een groepje fanatiekelingen door een mysterieuze game master uitgenodigd om na sluitingstijd in een hermetisch afgesloten entertainmentcomplex een bizar spel te spelen. Een voor een raken de spelers in het kolossale gebouw verstrikt in een bloedstollend en zenuwslopend spel op leven en dood waarin iedereen een duistere rol speelt.
×
Complexx
Na een feest voor gamers wordt een groepje fanatiekelingen door een mysterieuze game master uitgenodigd om na sluitingstijd in een hermetisch afgesloten entertainmentcomplex een bizar spel te spelen. Een voor een raken de spelers in het kolossale gebouw verstrikt in een bloedstollend en zenuwslopend spel op leven en dood waarin iedereen een duistere rol speelt.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Complexx
Geschreven door: Anoniem
   17-02-2011
Geen topper wat mij betreft. De spanning blijft er wel in, door de steeds onverwachte gebeurtenissen. Maar veel inhoud heeft ie niet. En misschien hoeft dat ook niet.
Geschreven door: Jorrit
   16-01-2008
Complexx is een leuke film voor iedereen die iets nieuws wil zien. Kort genoeg om je te blijven boeien. En een zeer goede look voor een low-budget film. Lekker kleurrijk weergegeven, en de regiseur wist duidelijk wat hij wilde neerzetten. Een spannende openingsscene. Waarbij je weet dat er iets gaat gebeuren, maar alleen niet weet wat of waar het gaat gebeuren. Dit is een van de weinige Nederlandse films die me echt heeft doen verbazen en tot het einde in raadsels liet!
Schrijf zelf een review
loading