Illegal Aliens: In deze knotsgekke komedie moeten drie fantastische buitenaardse babes de aarde van de totale vernietiging redden. Als een soort Charly's Angels van het heelal gaan de dames de kwade Rex te lijf, om hem te laten stoppen met zijn zieke plannetje. Zullen zij met hun buitenaardse machten, hightech wapens en uiteraard een omvangrijke boezem in staat zijn de wereld te redden? Deze absurde, campy komedie laat Anna Nicole Smith voor het laatst van haar beste kant zien. Met veel zelfspot en een gezonde dosis humor.
×
Illegal Aliens
In deze knotsgekke komedie moeten drie fantastische buitenaardse babes de aarde van de totale vernietiging redden. Als een soort Charly's Angels van het heelal gaan de dames de kwade Rex te lijf, om hem te laten stoppen met zijn zieke plannetje. Zullen zij met hun buitenaardse machten, hightech wapens en uiteraard een omvangrijke boezem in staat zijn de wereld te redden? Deze absurde, campy komedie laat Anna Nicole Smith voor het laatst van haar beste kant zien. Met veel zelfspot en een gezonde dosis humor.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Illegal Aliens
Geschreven door: Jorrit
   16-01-2008
Deze film was hilarisch! Het was zo'n foute slechte film dat het gewoon grappig was. Echt zo'n film waarbij je niet hoeft na te denken. Bekijk deze film dan ook met de juiste instelling, en heb aandacht voor de kleine dingen. Hou wel in gedachte dat het de opzet was om een echte B-film te maken, en het er dik bovenop te leggen! En dat is ze goed gelukt in deze flauwe Charlies Angels parodie!
Schrijf zelf een review
loading